Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Τα αδικαιολόγητα για Γκαρσία!!

Για το θέμα που προέκυψε με τη μήνυση του χορηγού της ΑΕΚ στον Πάμπλο Γκαρσία μίλησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Σάκης Τονουσίδης.
Τα αδικαιολόγητα για Γκαρσία
Ο άνθρωπος του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Libero fm» και προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Γκαρσία!
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τονουσίδης
Για τη μήνυση που έγινε από φίλο της ΑΕΚ στον Γκαρσία: «Είναι αλήθεια ότι όπου και να πάμε ο Γκαρσία γίνεται αντικείμενο ύβρεων και χλευασμού γιατί είναι γνωστό σύμβολο του ΠΑΟΚ. Αυτά βέβαια στον αγωνιστικό χώρο, γιατί μετά στα αποδυτήρια, όλοι τρέχουν να βγουν φωτογραφία μαζί του, φαίνεται πολύ θα ήθελαν όλοι να έχουν έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα τους.
Την στιγμή της αποβολής ο Γκαρσία είχε 250 σφυγμούς και στα 30 μέτρα μέχρι να πάει στα αποδυτήρια δεχόταν συνέχεια ύβρεις, καφέδες κτλ. Αλλά και πάλι δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου κάποια κίνηση από την πλευρά του, δεν τον είδα να πιάνει τα γεννητικά του όργανα, όπως λένε.
Δεν είδα πουθενά να κάνει κάτι με τα γεννητικά του όργανα ο Γκαρσία, δεν είχε ανάγκη να τα δείξει, τα έχει δείξει πολλές φορές στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα έχει πολλά κιλά. Στα αποδυτήρια μάθαμε ότι κάποιος φίλος της ΑΕΚ ήθελε να κάνει μήνυση στον Γκαρσία και πήγαμε όλοι να δούμε τι γίνεται. Εκεί μάθαμε ότι ήταν και χορηγός της ΑΕΚ αυτός που έκανε μήνυση και ήθελε μάλιστα να συλληφθεί ο Γκαρσία.
Ο αστυνομικός διευθυντής ο κ. Παναγόπουλος, ένας άνθρωπος με ευρύ πνεύμα, μαζί με τον κ. Κωνσταντινίδη και τον κ. Δημητριάδη της ΑΕΚ πήγαν να δουν τι θα γίνει και αυτός επέμενε να συλληφθεί ο παίκτης. Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, στον οποίο όλοι είπαν ότι δεν είδαν τον Γκαρσία να κάνει την κίνηση αυτή και έτσι ο παίκτης γύρισε κανονικά μαζί μας στην Θεσσαλονίκη».
Για το αν συνελήφθη ο Γκαρσία στα αποδυτήρια: «Δεν συνελήφθη ο Γκαρσία. Οι αστυνομικοί που τον πλησίασαν στα αποδυτήρια το έκαναν για να ζητήσουν αυτόγραφο και όχι για τον συλλάβουν. Φανταστείτε πάντως τι θα γινόταν αν είχε συλληφθεί ο Γκαρσία, τι θα γινόταν μετά. Πάντως όπως αποδεικνύεται στα play-off, κάποιοι μέσα στο γήπεδο δεν βλέπουν τίποτε και κάποιοι άλλοι έξω από το γήπεδο βλέπουν τα πάντα.
Ο κ. Παναγόπουλος και οι άνθρωποι της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να εξηγήσουν στον εισαγγελέα ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και τελικά υπεβλήθη η μήνυση, αλλά δεν ίσχυσε το αυτόφωρο».
Για την αντιμετώπιση του Γκαρσία από τους φίλους της ΑΕΚ: «Υπάρχει μένος για τον Γκαρσία, όπου και να παίζει ο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Χθες η συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ ήταν απίστευτη. Μάλιστα λίγο πριν την λήξη υπήρχαν πίσω από την εστία 500 άτομα έτοιμα να μπουν μέσα, να πανηγυρίσουν, να πάρουν φανέλες και τρέχαμε με την λήξη του αγώνα να μαζέψουμε τους παίκτες μας, μην τυχόν και γίνει τίποτε. Φανταστείτε να γινόταν είσοδος 500 ατόμων στην Τούμπα τι θα λέγανε μετά. Αλλά ευτυχώς στο γήπεδο μας δεν γίνονται τέτοια».
Για το αν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στα γήπεδα: «Είναι κάτι που συμβαίνει και αρμόδιος είναι ο εισαγγελέας σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτός αποφασίζει τι θα γίνει. Τώρα θα γίνει προανάκριση, μετά θα σταλεί δικογραφία και θα πάρουν κατάθεση και από τον Πάμπλο. Πάντως, πολύ σωστά έπραξαν όλοι χθες -και ο αστυνομικός διευθυντής που ενημέρωσε και η εισαγγελέας που είπε να φύγει ο ποδοσφαιριστής. Φανταστείτε τι θα γινόταν σε διαφορετική περίπτωση, θα άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου στην συνέχεια. Όλο το θέμα είναι ο Πάμπλο Γκαρσία πάντως, αυτό τους πονάει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: