Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»

Για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Άρη μίλησε ο Γιάννης Κόντης, τονίζοντας ότι το πλάνο του θα εφαρμοστεί κατά γράμμα στους «κίτρινους».
«Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα»
Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη τόνισε ότι λύση για τον σύλλογο δεν μπορεί ν' αποτελεί ένα δάνειο, που ταυτόχρονα θα βάλει σε υποθήκη τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν, ενώ για το ποσό που αναμένεται να μπει στα ταμεία της ομάδας, είπε στο «Αθλητικό Metropolis» πως θα γίνει ό,τι χρειαστεί.
Αναλυτικά όσα είπε Γιάννης Κόντης:
Αρχικά δήλωσε πως: «Κάθε μέρα θα λέμε τα ίδια; Η ΠΑΕ Άρης έχει διοίκηση. Το πλάνο που είχα στο μυαλό μου θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Όλα τα υπόλοιπα λέγονται από άγνωστους μέχρι χθες. Για αυτό και εγώ λέω «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα». Χρειάζονται λεφτά. Ας εμφανιστούν, όχι με λύσεις τύπου δάνειο με τα τηλεοπτικά και θα βοηθήσει ο κόσμος».
Για τα χρήματα που αναμένεται να μπουν στους «κίτρινους»: «Ό,τι χρειαστεί. Χθες μιλήσατε με τον άνθρωπο (σ.σ. Πλα) και είπε από εκεί και πέρα ότι χρειαστεί. Ας αναλάβει ο καθένας που δημιουργεί προβλήματα και λέει ψέματα με κίνητρο την εμπάθεια ότι και αυτός θα κριθεί. Η Θεσσαλονίκη είναι μικρή και όλοι θα κριθούν από τον κόσμο».
Όσο για τις προϋποθέσεις της συνεργασίας με τον Φερνάντο Πλα: «Ό,τι είναι να προβλεφθεί, θα το δείτε στην πρόταση που θα κάνει η ΠΑΕ. Ένα άτομο της θέσης και της προσωπικότητας του κ. Πλα έφτασε να εξισώνεται με οποιοδήποτε υπάλληλο τράπεζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: