Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Κάρολ: «Οι φίλαθλοι και ο Νταλγκλίς με στήριξαν»

Κάρολ: «Οι φίλαθλοι και ο Νταλγκλίς με στήριξαν»
Ευχαριστίες προς τον Κένι Νταλγκλίς και τον κόσμο της Λίβερπουλ, για την στήριξή τους, απηύθυνε ο Άντι Κάρολ, αφού πρώτα παραδέχθηκε πως η χρονιά του στους «κόκκινους» δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

«Παρόλο που δεν έχω κάνει την καλύτερη χρονιά, ο Κένι έχει σταθεί δίπλα μου, με έχει υπερασπιστεί και ενθαρρύνει πολύ» δήλωσε ο Άγγλος επιθετικός.

Με αφορμή τις καλές του εμφανίσεις και τα τρία γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια, σχολίασε: «Έχω αυτοπεποίθηση και θεωρώ πως δεν είναι μόνο τα τελευταία παιχνίδια που παίζω καλά. Έχω αγωνιστεί ικανοποιητικά σε αρκετά ματς. Νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου κάθε φορά που πατάω το χορτάρι. Στην προπόνηση τα πάω πολύ καλά και όλη η ομάδα έχει καλή απόδοση στα πρόσφατα παιχνίδια. Για να είμαι ειλικρινής ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν!».

Οι φίλαθλοι της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ τον αποθέωσαν στο παιχνίδι με την Τσέλσι, έπειτα από μια προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα πριν αυτή βγει κόρνερ. Ο Κάρολ σχολίασε πως «ο κόσμος ήταν φανταστικός, αφού από την πρώτη στιγμή του αγώνα μας βοήθησαν και αποδώσαμε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: