Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Τερζανίδης: «Καλύτερη ψυχολογία ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τερζανίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για το σημερινό ματς του «Δικεφάλου» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

«Δεν είναι κάποια ομάδα φαβορί, άσχετα αν ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με παραπάνω βαθμούς, όλες οι ομάδες είναι στην ίδια μοίρα. Δε βλέπω κάποια ομάδα να ξεχωρίζει, Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ψυχολογία, διότι κερδίζοντας τον Παναθηναϊκό θα είμαστε δύο βαθμούς μπροστά και ο Παναθηναϊκός έχει πολλά προβλήματα. Οι παίκτες δεν έχουν διάθεση, διοικητικά δε γνωρίζουν το αύριο, το πρόβλημα βγαίνει μέσα στο γήπεδο».

Παράλληλα, φώτισε ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με την παρουσία των παλαιμάχων στο γήπεδο:

«Δε θα πάω στο γήπεδο, διότι δεν έχω θέση να καθίσω. Ζήτημα να πήγα 5 φορές στα 10 χρόνια. Είναι παλιά ιστορία, δε φταίει ο ΠΑΟΚ, απλά δεν μπορώ να πάω διότι όσες φορές πήγα σηκώνονταν ο κόσμος για να κάτσω, διότι δεν είχαμε θέσεις στο γήπεδο».

Πάνω σε αυτό το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος των παλαιμάχων, Φιλώτας Πέλλιος:

«Πήγαμε στον κ. Βρύζα και μας υποσχέθηκε ότι από τη νέα σεζόν θα είμαστε σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που θα ξεχωρίσουμε για τους βετεράνους. Είπαμε να μην είμαστε διασκορπισμένοι και ο Ζήσης ο Βρύζας είπε ότι θα μας δώσει συγκεκριμένο χώρο, σε συνεργασία με τον κ. Κατσαρή». Για το ματς είπε: «Είναι ένα ντέρμπι, το βρίσκω δύσκολο το παιχνίδι και πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Το πλεονέκτημα το έχει ο ΠΑΟΚ, θα το είχε ακόμη περισσότερο αν είχε κερδίσει μέσα στον Ατρόμητο αλλά για σήμερα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή, δεν το θεωρώ εύκολο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: