Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Θέλω να συνεχίσω στον Άρη"

Ο Χαβιέ Ουμπίντες παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Αρη και λίγες ώρες πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του στην Αργεντινή, μίλησε αποκλειστικά στο “All About Aris” σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, αλλά και για το τι μέλλει γενέσθαι.
"Θέλω να συνεχίσω στον Άρη"
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, δηλώνει πλήρη άγνοια για το τι θα συμβεί με την περίπτωση του, δεδομένου του ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά και καμία ουσιαστική συζήτηση που να αφορά το συγκεκριμένο θέμα το οποίο χειρίζεται ο ατζέντης του. Δείχνει πάντως διατεθειμένος να κάνει λίγες μέρες ακόμη υπομονή αφού θέλει να μείνει στην ομάδα:
«Δεν έγινε κάποια συνάντηση με τη διοίκηση για το θέμα των χρημάτων μου και δεν ξέρω μέχρι τώρα πως θα εξελιχθεί το όλο ζήτημα. Βρίσκομαι σε αναμονή και περίμενω ενημέρωση για το πότε θα μου καταβληθούν τα δεδουλευμένα μου. Πρώτη μου προτεραιότητα σαφώς και είναι ο Άρης, αφού έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο.
Δεν μου έχει γίνει πρόταση από άλλη ομάδα και προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν» τόνισε διαψεύδοντας κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και έδειξε ευχαριστημένος με όσα συνάντησε στον ΑΡΗ: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία μου στη Θεσσαλονίκη, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της την επόμενη χρονιά που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Φέτος δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε και φταίμε όλοι".
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: