Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση…!!

Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση…
Όχι μόνο οδήγησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κατάκτηση του Europa League, αλλά πέτυχε και δύο γκολ που δεν άφησαν περιθώρια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο να αντιδράσει. Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος περίμενε αυτήν την επιτυχία ώστε να απαντήσει σε όσους αμφισβήτησαν την επιλογή του να πάει στους «ροχιμπλάνκος».

«Όταν πήγα στην Ατλέτικο Μαδρίτης πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι κάνω λάθος. Περίμενα αυτήν ακριβώς τη στιγμή για τους απαντήσω πως το λάθος είναι όλο δικό τους που το σκέφτηκαν αυτό», δήλωσε ο 26χρονος επιθετικός και συνέχισε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το χρωστούσα στην ομάδα, η οποία με βοήθησε πολύ. Είναι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε. Δεν έχω λόγια για να περιγράψω αυτό που ζω. Κατάφερα να φτάσω στη νίκη του Europa League με δύο διαφορετικές ομάδες και να είμαι πρώτος σκόρερ για δύο συνεχόμενες σεζόν».

Ο Κολομβιανός έφτασε στην κατάκτηση του Europa League πέρυσι με την Πόρτο όπου και σημείωσε τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας 17 τέρματα, ενώ και φέτος με την Ατλέτικο είναι πάλι πρώτος σκόρερ με 12 γκολ.

Σχετικά με το πρώτο γκολ που πέτυχε ο «τίγρης» θέλησε να ευχαριστήσει τον πατέρα του, ο οποίος τον βοήθησε να τελειοποιήσει την τεχνική του όταν ήταν μικρότερος:

«Πιστεύω πως η πίεση που ασκήσαμε στους αντιπάλους όταν είχαν την μπάλα ήταν το “κλειδί” της επιτυχίας μας. Προσπάθησα να δημιουργήσω κάποιο χώρο και όταν ήρθε η μπάλα τόλμησα το σουτ. Ο πατέρας μου πάντα έλεγε να προσπαθώ και αυτή τη στιγμή θα είναι πολύ χαρούμενος».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Φαλκάο και ο συμπαίκτης του, Χουανφράν:

«Πρόκειται για έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος είναι επίσης και πολύ καλός άνθρωπος. Ελπίζω πως θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην Ατλέτικο. Ο Φαλκάο πετυχαίνει γκολ και κάνει μεγάλα πράγματα σε μεγάλες στιγμές. Πιστεύω πως εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Βοηθάει όταν έχεις συμπαίκτες όπως ο “τίγρης” και ο Ντιέγκο. Είμαι πολύ χαρούμενος και για αυτούς αλλά και για όλη την ομάδα».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: