Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Δεν πάει Λονδίνο ο Ερνάντες!!

Δεν πάει Λονδίνο ο Ερνάντες!
Χωρίς τον Χαβιέ Ερνάντες θα παραταχθεί στο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων το Μεξικό, με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον-σε συνεννόηση με την ομοσπονδία της χώρας-να παίρνουν τη συγκεκριμένη απόφαση και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την κάνει γνωστή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Ο 24χρονος επιθετικός βρισκόταν στις αρχικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Έκτορ Γκονζάλες Ιναρίτου, ενώ το όνομά του ήταν μεταξύ των υποψήφιων σημαιοφόρων της μεξικανικής αποστολής στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης.

«Είχε μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα την πρώτη χρονιά, ωστόσο κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες. Σίγουρα ένας από τους λόγους είναι ότι αγωνίζεται συνέχεια χωρίς διακοπές εδώ και τρία χρόνια, καθώς κάθε καλοκαίρι έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ήρθαμε σε επικοινωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του και αποφασίσαμε πως θα ήταν καλύτερο να ξεκουραστεί για να είναι έτοιμος ενόψει της νέας σεζόν» ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αρνήθηκε να δώσει άδεια στον Χαβιέ Ερνάντες να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες» αρκέστηκε να δηλώσει από την πλευρά του ο Ιναρίτου.

Ο «Τσιτσαρίτο» πάντως θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του ενόψει των αναμετρήσεων με Γουϊάνα και Ελ Σαλβαδόρ στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: