Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Παρουσίασε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ ο Τσάκας!!

Παρουσίασε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ ο Τσάκας
Μετά από μια επεισοδιακή αρχή και επίθεση με… γιαούρτια, ο Βλάσης Τσάκας παρουσίασε τον πρίγκιπα Φειζάλ σε συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σε αυτή ο Σαουδάραβας επεσήμανε ότι παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου θέλοντας να αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ενοχλημένος –μάλιστα- από τις αρκετές ερωτήσεις που δέχθηκε για τον ίδιο αλλά και τις… επενδύσεις του.

Σε αυτή ο πρίγκιπας Φεϊζάλ έκανε γνωστό ότι η πρόθεσή του ήταν να υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει στην απόκτηση των μετοχών. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος άλλαξε στάση από την στιγμή που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά η κίνηση Αλαφούζου και του ζήτησε να πάρει σχετική άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Σαουδάραβας παρουσίασε το όραμά του για τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να βάλει συνολικά 70 εκατ. ευρώ στα επόμενα δύο χρόνια, και πως έχει στην κατοχή του αρκετές επιχειρήσεις στις οποίες όμως το όνομά του δεν μπορεί να «ανιχνευτεί» στις διοικητική τους σύσταση, καθώς ανήκουν στην βασιλική οικογένεια της χώρας.

Ο πρίγκιπας έδειξε να είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, για την προσπάθεια που έχει αρχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και έτοιμος να συμπορευτεί μαζί του.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: