Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Η χρονιά μας ήταν εκπληκτική»

«Η χρονιά μας ήταν εκπληκτική»
Τη θέληση του να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί με τη Μάντσεστερ Σίτι εξέφρασε ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος χαρακτηρίζει επιτυχημένη χρονιά αυτή που κλείνει την Κυριακή. Ο Αργεντινός μίλησε επίσης, για την αγάπη του κόσμου προς το άτομό του, καθώς και για το γεγονός πως στην πατρίδα του πολλοί είναι εκείνοι που θαυμάζουν τον τρόπο με τον οποίο παίζουν ποδόσφαιρο οι «πολίτες».

«Θέλω να κερδίσουμε τον φετινό τίτλο και μετά από αυτό να συνεχίσω τις επιτυχίες με τη Σίτι για πολλές σεζόν. Η χρονιά μας ήταν εκπληκτική, αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορεί να δώσει αυτή η ομάδα», δήλωσε ο 23χρονος επιθετικός.

Ο Αγουέρο πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο στο αγγλικό πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να σκοράρει 29 γκολ και να ξεσηκώσει τους φιλάθλους των «πολιτών»:

«Πάντα είναι ικανοποιητικό να θεωρείσαι σημαντικό μέλος σε μία ομάδα, κυρίως από τους θεατές, και το να ακούς το όνομά σου να κάνει ηχώ στο στάδιο είναι συγκλονιστικό. Με κάνει να θέλω να δώσω ακόμα περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Αλλά το να σε έχουν τόσο ψηλά είναι χρήσιμο μόνο αν είναι χρήσιμο για την ομάδα ως σύνολο, ώστε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας κάθε σεζόν. Η υποστήριξη του κόσμου μου δίνει αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να τους το ανταποδώσω, παίζοντας όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορώ».

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση και στην Αργεντινή και ο Αγουέρο πιστεύει πως αυτό οφείλεται στον ελκυστικό τρόπο με τον οποίο παίζει μπάλα η Σίτι καθώς και το γεγονός πως το ρόστερ αποτελείται από Αργεντινούς όπως ο ίδιος , ο Κάρλος Τέβες και ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα:

«Οι Αργεντινοί αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο και η Σίτι έχει παίξει φανταστική μπάλα φέτος. Πίσω στο “σπίτι” το εκτιμούν αυτό και γι’ αυτό η ομάδα είναι τόσο γνωστή εκεί. Άλλωστε έχουμε τρεις Αργεντινούς στο ρόστερ και αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: