Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μπάτζετ μέχρι 350.000 ευρώ...!!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη έτοιμο το προσχέδιο της επόμενης μέρας για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Σύμφωνα μ’ αυτό λοιπόν, έχουν καταρτίσει ένα τριετές πλάνο… αυστηρής λιτότητας, δεδομένου ότι πρώτο μέλημα της διοίκησης Πρωτοδικείου που θα προκύψει τις επόμενες μέρες είναι να ξοφλήσει σταδιακά τα χρέη του συλλόγου.
Μπάτζετ μέχρι 350.000 ευρώ...
Το άνοιγμα της ΚΑΕ, όπως έχουμε γράψει, αγγίζει τα 5,5 εκατ. ευρώ και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα περιθώρια για σπατάλες, ούτε καν για ρίσκα. Η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να μετράει ένα ένα τα κουκιά με στόχο σε βάθος τριετίας να περιορίσει ή και να κλείσει το άνοιγμα. Αυτό σημαίνει ότι το μπάτζετ που διατεθεί για το αγωνιστικό τμήμα θα είναι «σφιχτό». Σύμφωνα με το προσχέδιο της ομάδας Αρβανίτη, εκτιμάται ότι το ποσό που θα διατεθεί για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν δεν θα ξεπερνάει τις 300-350 χιλιάδες ευρώ. Αυστηρά.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ενήμερος για το μπάτζετ, αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο «τίγρης» με τον Λευτέρη Αρβανίτη.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: