Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Φεύγει ο Μασάδο. Θα ξανάρθει;

Φεύγει ο Μασάδο. Θα ξανάρθει;
Οι διοικητικές εξελίξεις στον Άρη έχουν παραμερίσει πολλά ζητήματα. Ένα και ιδιαίτερα βασικό είναι το αγωνιστικό και μιλώντας για αγωνιστικό σε αυτό περιλαμβάνεται και ο Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναχωρεί για την πατρίδα του, αφού οι υποχρεώσεις της ομάδας ολοκληρώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψει για να κοουτσάρει ξανά τους «κίτρινους». Το πιθανότερο είναι πως μετά από λίγους μήνες θα τελειώσει την συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς.

Στις μέρες που μεσολάβησαν από το τέλος των αγώνων και των προπονήσεων της ομάδας δεν κατέστη δυνατό να γίνει μια κουβέντα μαζί του για το μέλλον αυτής της συνεργασίας. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 58χρονος, ο οποίος πρέπει να τονιστεί ότι έδειξε μεγάλη υπομονή στο θέμα των δεδουλευμένων του, θα αποτελέσει παρελθόν. Αφού πρώτα βεβαίως βρεθεί μια λύση όσον αφορά στη χρήματα που του οφείλονται.

Ήδη πάντως εμφανίζεται να τον έχει πλησιάσει η ομοσπονδία της Ανγκόλας. Πάντως με το βιογραφικό του μπορεί εύκολα να βρει καλύτερη δουλειά και μάλιστα στην Ευρώπη. Μέχρι όμως να τελεσφορήσει είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον Άρη αυτή η υπόθεση, κάθε σενάριο για το μέλλον του είναι άνευ ουσίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: