Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ιραϊθόθ: «Το Copa del Rey ο στόχος»

Ιραϊθόθ: «Το Copa del Rey ο στόχος»
Να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα τον χαμένο τελικό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να ανασυγκροτηθούν ενόψει του παιχνιδιού με την Μπαρτσελόνα για το Copa del Rey (25/5) προέτρεψε τους συμπαίκτες του ο Γκόρκα Ιραϊθόθ.

Ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ Μπιλμπάο μίλησε για την σημασία του τελικού απέναντι στους «μπλαουγκράνα»: «Σε δεκαπέντε μέρες έχουμε ακόμα έναν τελικό. Έχουμε φτάσει στο τέλος δύο σημαντικών διοργανώσεων, κάτι που λίγες ομάδες καταφέρνουν. Απόψε (σ.σ. χθές) είναι δύσκολα αλλά πρέπει να σφίξουμε τα δόντια και να συνεχίσουμε».

Το παιχνίδι για το τρόπαιο του Europa League εξελίχθηκε με τον χειρότερο τρόπο για τους παίκτες του Μαρσέλο Μπιέλσα και ο Βάσκος τερματοφύλακας μίλησε για την σημασία του να μείνει η ομάδα ενωμένη λέγοντας πως «ο σύλλογος τα έχει καταφέρει πολλές φορές και μαζί με την υποστήριξη των φιλάθλων μας οφείλουμε να προχωρήσουμε» και συνέχισε λέγοντας «πιστεύουμε στην δουλειά που έχουμε κάνει και αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να μείνουμε ενωμένοι. Έχουμε άλλη μια ευκαιρία για ένα τρόπαιο και πρέπει να τα καταφέρουμε» κατέληξε.

Πριν το μεγάλο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, η Μπιλμπάο αντιμετωπίζει την Κυριακή την Λεβάντε για την τελευταία αγωνιστική της Primera Division.



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: