Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Επέστρεψε και δεν κρατιέται ο Μπεν Αρφά!!

Επέστρεψε και δεν κρατιέται ο Μπεν Αρφά
Ενθουσιασμένος που βρίσκεται ξανά στις επιλογές της εθνικής Γαλλίας για το ερχόμενο EURO της Ουκρανίας και της Πολωνίας παρουσιάστηκε ο Χατέμ Μπεν Αρφά που έχει αφήσει στο παρελθόν τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την εθνική, τον Αύγουστο του 2010, όταν σκόραρε μάλιστα στη φιλική ήττα από την Νορβηγία. Έτσι τώρα δεν κρατιέται να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Νιώθω τρομερή ικανοποίηση για τη συμμετοχή μου στην ομάδα, καθώς αποτελούσε τη βασική μου προτεραιότητα και είμαι ευγνώμων σε όσους με υποστήριζαν όλο αυτό τον καιρό. Ήταν μια αιωνιότητα, οι 18 μήνες μακριά από την εθνική. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τη συγκεκριμένη φανέλα, την οποία φορούσα από τις ομάδες των νέων. Θα είμαι πολύ ταπεινός και ομαδικός στη διοργάνωση και όλοι οφείλουμε να έχουμε πίστη στην ομάδα», τόνισε αρχικά στη «L'Equipe».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία του φίλου του, Μπακαρί Σανιά, καθώς ο παίκτης της Άρσεναλ ταλαιπωρείται από κάταγμα στην περόνη και θα χάσει το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού:

«Αυτή τη στιγμή δεν ξεχνάω καθόλου το φίλο μου τον Μπακαρί Σανιά. Είναι κρίμα που υποφέρει από τραυματισμό και θα χάσει τη διοργάνωση. Του εύχομαι ότι καλύτερο, να αναρρώσει σύντομα και να επιστρέψει στα γήπεδα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: