Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Αποχώρησε ο Νέστα!!

Την αποχώρηση του από τη Μίλαν μετά από μια δεκαετία, ανακοίνωσε σήμερα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς όλων των επιθετικών, ο Αλεσάντρο Νέστα. Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού με τη Μίλαν ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες και όπως ο ίδιος δήλωσε θα συνεχίσει την καριέρα τους εκτός Ευρώπης, με πιο πιθανό προορισμό το MLS.

«Το ιταλικό και γενικά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχουν πολύ γρήγορο ρυθμό για μένα πλέον. Αν δεν αισθάνομαι ο ίδιος χρήσιμος, προτιμώ να μείνω σπίτι μου. Έχω καταφέρει πολλά πράγματα με τη Μίλαν, αλλά από σεβασμό στο σύλλογο και στους συμπαίκτες μου αποφάσισα να δοκιμάσω μια καινούρια εμπειρία σε μια ομάδα που θα μπορώ να προσφέρω. Το πρώτο Champions League που κατέκτησα είναι η καλύτερη ανάμνηση που έχω από τη Μίλαν.

Φεύγω από τη Μίλαν απογοητευμένος καθώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα ενώ ήταν μέσα στις δυνατότητες μας. Δεν ξέρω που θα συνεχίσω την καριέρα μου καθώς δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα. Δεν θα ήταν άσχημα να αγωνιστώ στο MLS, αυτή τη στιγμή δεν έχω άλλες προσφορές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 36χρονος πλέον Νέστα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: