Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στην εθνική ο Μπέλαμι!!

Στην εθνική ο Μπέλαμι
Στην 23άδα της εθνικής Ουαλίας συμπεριέλαβε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κρις Κόουλμαν τον Κρεγκ Μπέλαμι, ενόψει του φιλικού με την εθνική ομάδα του Μεξικό στις 27 Μαΐου στο Νιου Τζέρσι.

Ο 32χρονος επιθετικός σκεφτόταν να σταματήσει από την εθνική ομάδα της χώρας του έπειτα από τον θάνατο του Γκάρι Σπιντ και το φιλικό που είχε δοθεί προς τιμήν του τελευταίου τον περασμένο Φεβρουάριο, απέναντι στην Κόστα Ρίκα.

Κανονικά θα δώσουν το «παρών» στην αποστολή των Ουαλών τα μεγάλα αστέρια της ομάδας Γκάρεθ Μπέιλ και Άαρον Ράμσεϊ. Πέραν του φιλικού με το Μεξικό, η Ουαλία θα δώσει ακόμα ένα απέναντι στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον Αύγουστο, πριν ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 το Σεπτέμβριο.

Οι εκλεκτοί του Κόουλμαν:

Τερματοφύλακες: Μπράουν (Αμπερντίν), Πράις (Κρίσταλ Πάλας), Τέιλορ (Τσέλσι)

Αμυντικοί:
Μπλέικ (Κάρντιφ), Έρντλι (Μπλάκπουλ), Γκάντερ (Νότινγχαμ Φόρεστ), Μάθιους (Σέλτικ), Ρίκετς (Μπόλτον), Τέιλορ (Σουόνσι), Γουίλιαμς (Σουόνσι)

Μέσοι: Άλεν (Σουόνσι), Κροφτς (Νόργουιτς), Έντουαρντς (Γούλβς), Κίνγκ (Λέστερ), Λέντλι (Σέλτικ), Ράμσεϊ (Άρσεναλ), Βον (Σάντερλαντ), Μπέιλ (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Μπέλαμι (Λίβερπουλ), Τσερτς (Ρέντινγκ), Μόρισον (Νόργουιτς), Ρόμπσον0Κανού (Ρέντινγκ), Βόουκς (Γούλβς)


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: