Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Καλαϊτζίδης: «Πάνω απ' όλους η Βέροια»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένα εικοσιτετράωρο μετά το επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το περιστατικό στα αποδυτήρια: «Όντως έγινε ένα περιστατικό στα αποδυτήρια, το οποίο μας ενόχλησε όλους αλλά στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την άνοδο στην Superleague».

Για το άτυχο χθεσινό αποτέλεσμα: «Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα που ήρθε με την ομάδα να αγωνίζεται από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες και να τρώει γκολ στο 87ο λεπτό. Το περιστατικό που ακολούθησε δεν ήταν επηρεασμένο από το αποτέλεσμα. Κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει από πίσω. Το αφήνουμε πίσω όμως γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και είναι θετικό που η Βέροια επιστρέφει στην Superleague».

Για το αν τέτοια περιστατικά επηρεάζουν: «Ενοχλεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές κυρίως. Για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί. Όλοι στον δικό μας χώρο έχουν ανταποκριθεί όπως πρέπει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που ήταν η Βέροια πέρυσι και που βρίσκεται φέτος. Οφείλουμε να αποδεχτούμε την αξία των ποδοσφαιριστών και της ομάδας».

Για το πως βρέθηκε η χρυσή τομή: «Το θέμα είναι να επιτευχθεί ο στόχος. Ο στόχος είναι πάνω από τα πρόσωπα και επειδή δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, αν και βρισκόμαστε πολύ κοντά, χρειάζεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το μέχρι που πρέπει να επεμβαίνει ο πρόεδρος μιας ομάδας: «Εκτίμηση μου είναι ότι όλα ξεκινούν από το σεβασμό σε πρόσωπα και θεσμούς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι εύκολη η συνεργασία. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός τότε υπάρχει η σύγκρουση. Δεν είναι η ώρα για μια τέτοια συζήτηση. Δεν είναι το πρέπον. Μια παρέμβαση στα αποδυτήρια μπορεί να ωφέλιμη εάν γίνει την επομένη ημέρα. Εάν γίνει την ίδια ώρα που υπάρχει εκνευρισμός για το αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Για τη συνέχεια και την ανάγκη να ξεπεράσει η Βέροια την ήττα: «Πρέπει να την ξεπεράσουμε γιατί το κίνητρο είναι μεγάλο. Η Βέροια έχει ένα επιπλέον λόγο για να το ξεπεράσει γιατί οι τρεις βαθμοί δίνουν την άνοδο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: