Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ησαϊάδης: «Θετικό κλίμα για Σαββίδη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη χθεσινή συνέλευση του ερασιτέχνη για το επενδυτικό ενδιαφέρον του κ.Σαββίδη, αλλά και για τη συγκέντρωση τροφίμων στο γήπεδο της Τούμπας.

Για τη χθεσινή συνεδρίαση: «Υπάρχει θετικό κλίμα και εξουσιοδοτήθηκαν οι πρόεδροι του ΑΣ και της ΠΑΕ με σύννομες διαδικασίες, θα προχωρήσουν το θέμα. Θα δούμε στη διάρκεια πως θα προχωρήσει. Δεν υπάρχει κάτι αρνητικό, το κλίμα είναι θετικό. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο κόσμος του συλλόγου δεν κάνουν τίποτα άλλο από τα να προασπίζονται τα συμφέροντα του σωματείου είτε με επενδυτή, είτε χωρίς επενδυτή».

Για τα χρήματα που ζητάει ο Α.Σ ΠΑΟΚ για να προασπίσει τα ερασιτεχνικά σωματεία του συλλόγου: «Ο ΑΣ.ΠΑΟΚ δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από το 10% που του αναλογεί».

Για τη συγκέντρωση τροφίμων: «Υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση. Είμαστε στο γήπεδο από τις 7 το πρωί και έχουμε ήδη γεμίσει δύο φορτηγά. Αυτά τα τρόφιμα θα πάνε το βράδυ στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια αύριο το πρωί θα μοιραστούν στα συσσίτια. Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες τροφίμων και τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκε και βοηθάει να γιορτάσουμε τα 86 χρόνια του ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: