Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παπουτσάκης: «Ξεκινάμε για τον νέο… Εργοτέλη»

Παπουτσάκης: «Ξεκινάμε για τον νέο… Εργοτέλη»
Αμέσως μετά τον υποβιβασμό του Εργοτέλη στην Football League, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Απόστολος Παπουτσάκης με δήλωσή του στο σάιτ του συλλόγου, έστειλε μήνυμα ανασύνταξης. «Ξεκινάμε την προσπάθεια για να φτιάξουμε τον νέο Εργοτέλη που θα μας επαναφέρει το συναίσθημα της περηφάνιας», τόνισε.

Η ήττα από την Ξάνθη σήμανε οριστικά τον υποβιβασμό της ομάδας της Κρήτης. Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος, Απόστολος Παπουτσάκης επισήμανε ότι θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Η απογοήτευση είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Και τέτοια συναισθήματα δεν ταιριάζουν σε έναν σύλλογο, σε έναν οργανισμό, με το μέγεθος, την ιστορία και το αγωνιστικό παρελθόν του Εργοτέλη.
Εγώ, ο Απόστολος Παπουτσάκης ως πρόεδρος, είμαι ΕΔΩ.

Για να διασφαλίσω μαζί με όλους τους Εργοτελίτες ότι ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο που χαράχτηκε το 1929 και στη φιλοσοφία που τον συνοδεύει 83 χρόνια τώρα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι σαν μια γροθιά θα ξεκινήσουμε από τώρα κιόλας την προσπάθεια για να φτιάξουμε τον ΝΕΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ. Την ομάδα που θα μας επαναφέρει το συναίσθημα της υπερηφάνειας. Την ομάδα που θα μας οδηγήσει και πάλι εκεί που ανήκουμε. Στη Σούπερ Λίγκα.

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: