Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τζόλα: «Δεν έπρεπε να φύγει ο Βίλας-Μπόας»

Τζόλα: «Δεν έπρεπε να φύγει ο Βίλας-Μπόας»
Αρνητικός με την απομάκρυνση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από τον πάγκο της Τσέλσι, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος των «μπλε», Τζιανφράνκο Τζόλα. Ο παλαίμαχος των Λονδρέζων πιστεύει πως ο χρόνος που δόθηκε στον νεαρό Πορτογάλο τεχνικό ήταν λίγος, ώστε να παίζει η ομάδα όπως αυτός θα ήθελε.

«Πιστεύω πως η Τσέλσι αυτό που ήθελε, ήταν να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και να το κάνει ίδιο με αυτό της Μπαρτσελόνα, καθώς το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Ισπανοί θέλουν να το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι. Ωστόσο, στην περίπτωση του Βίλας- Μπόας, πιστεύω πως δεν του παρείχαν τον απαραίτητο χρόνο για να μεταφέρει την φιλοσοφία του στην ομάδα», τόνισε ο Τζόλα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στον Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τους παίκτες που τον συναρπάζουν με το ταλέντο τους: «Μου αρέσουν πάρα πολύ ο Τζιοβίνκο, ο Τσουζέπε Ρόσι, ο Σίλβα, ο Εζίλ, ο Μάτα και ο Ρούνεϊ» είπε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Βέβαια, υπάρχει ένας παίκτης, ο οποίος με συναρπάζει πιο πολύ απ’ όλους. Είναι κοντός, αριστεροπόδαρος και είναι Αργεντινός. Νομίζω πως αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Φαίνεται πως είναι δεν είναι καθόλου κακός»
, είπε χαριτολογώντας για τον Λιονέλ Μέσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: