Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για Έμερι!!

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για Έμερι
Ήταν στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, από τους «ερυθρόλευκους» εξ αρχής τονιζόταν ότι η περίπτωση του Ουνάι Έμερι, είχε πολλές δυσκολίες. Τα σημερινά ρεπορτάζ που τον θέλουν να έχει σοβαρή πρόταση από την Αγγλία, το αποδεικνύουν…

Ο Ισπανός τεχνικός πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε από την τεχνική ηγεσία των «νυχτερίδων». Μάλιστα αυτό έγινε την μέρα που ο Βαλβέρδε γνωστοποιούσε στους παίκτες του την δική του… αποχώρηση. Κάπου εκεί η φημολογία για το «φλερτ» Ολυμπιακού-Έμερι πήρε… φωτιά!

Τα δεδομένα όμως μετά τις σημερινές εξελίξεις αλλάζουν. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον ισπανικό και αγγλικό Τύπο, ο 40χρονος προπονητής έχει πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Περισσότερα για το ποια ομάδα είναι αυτή και για το αν οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο μία τέτοια πρόταση αυτομάτως λιγοστεύει τις πιθανότητες του Ολυμπιακού να «κλείσει» τον Έμερι.

Εξάλλου, ο ίδιος έχει δηλώσει μέσα στην σεζόν ότι θα επιθυμούσε αν φύγει από την Βαλένθια να συνεχίσει σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα και το αγγλικό είναι σίγουρα ένα από αυτά…

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: