Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Superleague!!

Είναι αρκετά και πολύ ενδιαφέροντα τα γεγονότα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής σεζόν της Superleague.  Γράφει ο Βασίλης Σαμπράκος.
Η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Superleague
Η ομάδα-είδηση της σεζόν, ο Λεβαδειακός, που στην αρχή δεν πίστευε καν ότι θα σωθεί, τερμάτισε 7η και έχει ρεαλιστικές ευρωπαϊκές ελπίδες, με MVP τον προπονητή του, τον Γιώργο Παράσχο.
Αυτό που έκανε ο Λεβαδειακός αποτελεί, με βεβαιότητα, την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Superleague.
Η ομάδα-κακή είδηση της χρονιάς, ο Εργοτέλης, βυθίζεται στην Β’ Εθνική κυρίως λόγω της αποτυχίας του προπονητή του, Νίκου Καραγεωργίου, τον οποίο ζήλεψε ο Απόστολος Παπουτσάκης, που έκανε ό,τι μπορούσε την Παρασκευή για να αφαιρέσει από την ομάδα του και τις τελευταίες ελπίδες παραμονής. Τα κατάφερε.
Η έκπληξη των τελευταίων αγωνιστικών, Κέρκυρα πανηγύρισε χθες. Εξαργύρωσε την αδιανόητη νίκη της στο Καραϊσκάκη και έμεινε στην Superleague, εκεί όπου κανείς δεν πίστευε ότι θα έμενε πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Τι άλλο μας έδωσε η τελευταία αγωνιστική;
-Τη χαρά να θυμηθούμε ότι είναι χάρμα οφθαλμών ο Φετφατζίδης, όταν τον βάζουν και όποτε βάζει κι ο ίδιος μυαλό. Μακάρι να τον βάλει στο αεροπλάνο ο Σάντος.
-Το αντίο στον Παναιτωλικό, μια ομάδα την οποία έβλαψαν, προτού βλάψει κι η ίδια τον εαυτό της.
-Την έκπληξη του ΠΑΣ, που έφτασε στην πλασματική 8η θέση, και την αρνητική έκπληξη του ΟΦΗ, που έκανε στο τέλος ό,τι μπορούσε για να σβήσει την πολύ καλή εντύπωση που μας είχε δημιουργήσει στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν.
-Οι υπόλοιπες ομάδες δεν μας έδωσαν νέα. Και τώρα, μετά από μια ασυνήθιστη τελευταία αγωνιστική μιας ασυνήθιστης αγωνιστικής σεζόν, ελπίζουμε να δούμε το ίδιο ασυνήθιστα, δηλαδή θεαματικά και δραματικά play off και έναν ποιοτικό τελικό. Τα έχουμε ανάγκη…

ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: