Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι!!

Παίκτης της χρονιάς ο Φαν Πέρσι
Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης στην Αγγλία μετά από ψηφοφορία της ένωσης επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Ο Ολλανδός φορ έχει πάρει από το… χέρι την Άρσεναλ και με 34 γκολ σε 43 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της.

«Όταν το λένε άλλοι, είναι ξεχωριστό, αλλά είναι ακόμη πιο ξεχωριστό, όταν λένε οι αντίπαλοί σου πως είσαι ο καλύτερος», τόνισε ο 28χρονος άσος. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα κατάφερνα. Όπως για παράδειγμα τον Θίο Γουόλκοτ, που μου έχει δώσει πάνω από 12 ασίστ και το εκτιμώ πολύ», ανέφερε.

Ο Φαν Πέρσι κέρδισε στην ψηφοφορία τον Γουέιν Ρούνεϊ της Μαν. Γιουνάιτεντ, τον Σκοτ Πάρκερ της Τότεναμ και τους Σέρχιο Αγουέρο, Τζο Χαρτ και Νταβίντ Σίλβα της Μαν. Σίτι.

Καλύτερος νέος παίκτης της χρονιάς αναδείχθηκε ο αμυντικός της Τότεναμ Κάιλ Γουόκερ. Όσο για την καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν, αυτή αποτελείται από τους: Τζο Χαρτ (Μαν. Σίτι), Κάιλ Γουόκερ (Τότεναμ), Βενσάν Κομπανί (Μαν. Σίτι), Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι (Νιούκαστλ), Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Τότεναμ), Σκοτ Πάρκερ (Τότεναμ), Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Άρσεναλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μαν. Γιουνάιτεντ).


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: