Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πικέ: «Κανένα πρόβλημα με Γκουαρντιόλα»

Πικέ: «Κανένα πρόβλημα με Γκουαρντιόλα»
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Ζεράρ Πικέ τις φήμες πως έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Τσέλσι. Παράλληλα, αρνήθηκε το… τέλος εποχής της «Μπάρτσα», λόγω των πρόσφατων ηττών από Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ισπανός αμυντικός ήταν βασικό στέλεχος των «μπλαουγκράνα», ωστόσο στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει καθίσει στον πάγκο και τα δημοσιεύματα «οργίαζαν» για ρήξη των σχέσεών του με τον τεχνικό της ομάδας.

«Το σημαντικό δεν είναι αν θα αγωνιστώ αύριο, αλλά να νικήσει και να προκριθεί η ομάδα. Για τον Τύπο, ενδεχομένως το πρόβλημα είναι αν θα παίξω ή όχι, ωστόσο δεν ισχύει αυτό για εμένα. Σίγουρα, είναι νέα εμπειρία να βρίσκομαι στον πάγκο, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Προφανώς, πιστεύει ότι άλλοι συμπαίκτες μου μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα απέναντι σε κάποιους αντιπάλους μας. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πικέ.

«Έχουμε κερδίσει 13 τρόπαια σε τριάμισι χρόνια και νομίζω πως αξίζουμε μεγαλύτερο σεβασμό. Για να αρχίσει μια τέτοια συζήτηση, θα πρέπει οι υπόλοιπες ομάδες να κερδίσουν μερικά πρωταθλήματα», κατέληξε ο 25χρονος διεθνής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: