Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος με την ομάδα, όχι με την θέση»

Ουζουνίδης: «Ευχαριστημένος με την ομάδα, όχι με την θέση»
Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η Skoda Ξάνθη σε όλο πρωτάθλημα, παρά την θέση που τερμάτισε, ήταν ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης. Επίσης, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε τόσο για το τι έφταιξε και ο σύλλογος της Ξάνθης έκανε έναν κακό δεύτερο γύρο, αλλά και για τον υποβιβασμό του Εργοτέλη.

Αναλυτικά είπε:

«Τελειώνοντας το πρωτάθλημα θέλω να πω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα παρά τον άσχημο δεύτερο γύρο ο οποίος οφείλεται κυρίως γιατί μας έλλειπε το γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά γιατί πετύχαμε αυτό που θέλαμε και δεν ήταν άλλο από το να δουλέψουμε με νέα παιδιά. Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που εμφάνισε τόσους νέους παίκτες.

H Ξάνθη θα περιμένει περισσότερα πράγματα από αυτούς τα επόμενα χρόνια. Αν θα κάνουμε και προσθήκες τότε τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στην νέα σεζόν. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν φέτος και κυρίως για την συμπεριφορά που έδειξαν όταν τα αποτελέσματα δεν ερχόντουσαν. Το καλό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια είναι ένας λόγος που επανήλθαμε στις νίκες. Στα τελευταία πέντε ματς αν εξαιρέσουμε το α’ μέρος στην Λιβαδειά η ομάδα ήταν καλή.

Πρέπει να σταθούμε και να βοηθήσουμε νέους παίκτες και πρέπει να έχουμε και πολύ υπομονή. Από την άλλη μεριά είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για τον Εργοτέλη αλλά θεωρώ ότι σαν ομάδα είναι από τις πιο νοικοκυρεμένες κι έχει όλα τα φόντα για να επανέλθει στην κατηγορία. Η βάση μας για του χρόνου τα νέα παιδιά που όμως ίσως να χρειαστούν και την προσθήκη κάποιων έμπειρων παικτών που θα τους βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: