Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Alternatives κατά Καραγεωργίου!!

Επίθεση στον Απόστολο Παπουτσάκη αλλά και τον Νίκο Καραγεωργίου εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, "Alternatives", μια μέρα μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του Ηρακλείου. Παράλληλα γίνεται αναφορά και για το… αύριο της ομάδας και την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League.
Alternatives κατά Καραγεωργίου!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καλύτερα στη ΒΗΤΑ χωρίς τον ΝΙ.ΚΑ.!
Όταν μιλούσαμε για το ζήτημα του προπονητή και για το πως λειτουργεί η ομάδα ήμασταν οι κακόβουλοι, αυτοί που ήθελαν το κακό της ομάδας. Τώρα που επιβεβαιωθήκαμε και επισήμως, δυστυχώς, έχουμε να πούμε πολλά!
Πρώτον, γιατί κύριε Παπουτσάκη στήριξες με τη στάση σου πρόσωπα τα οποία δεν ήταν ικανά να υποστηρίξουν την ιστορία του Εργοτελη και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας; Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ για να ανακάμψει..Η αγανάκτηση του κόσμου ,η ψυχολογία και οι εμφανίσεις των παικτών βοούσαν για την αλλαγή προπονητή που έπρεπε να γίνει καιρό τώρα, αλλά δεν μας άκουσες. Το κλίμα «οικογένειας» που ήθελες να περάσεις απέτυχε. Η ομάδα δεν ήταν οικογένεια και ο προπονητής είναι ο κύριος υπεύθυνος. Άκουγες τους αυλικούς σου και δεν άκουσες τον κόσμο του Εργοτέλη.
Δεύτερον, Νικόλα. Σήκω και φύγε!!!
Τρίτον, μπουχτήσαμε και φέτος με τη βρωμιά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αν δεν είσαι προστατευόμενος είσαι τελειωμένος. Φεύγουμε καθαροί με το κεφάλι ψηλά. Φεύγουμε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!
Σαν οπαδοί φανήκαμε κατώτεροι της ιστορίας του σωματείου. Πρέπει να γίνει μια καινούρια αρχή, να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Εργοτέλης είμαστε ΕΜΕΙΣ και ότι με την παρουσία μας αλλά κυρίως με την συμμετοχή μας η ομάδα θα ξανασταθεί στα πόδια της. Αυτό που θέλουμε είναι οι παίκτες και ο προπονητής να παίζουν για τον κόσμο και την ομάδα , η διοίκηση να σέβεται τους οπαδούς και να λειτουργεί για το καλό της ομάδας.
Πέσαμε αλλά δεν τελειώσαμε..Μια νέα εποχή ξεκινά για τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ, με άλλη φιλοσοφία εντός και εκτός γηπέδου. Ήρθε η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό για μια περίοδο και να φτιάξουμε το μέλλον!
Να γίνουμε πραγματικά μια γροθιά!
Και εμείς θα είμαστε πάντα ΕΔΩ και θα φωνάζουμε περήφανα ΕΡΓΟ ΓΕΡΑ!!!
Alternatives Ergotelis».

Δεν υπάρχουν σχόλια: