Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Παπουτσάκης τέλος από τη Λίγκα!!

Παπουτσάκης τέλος από τη Λίγκα!
Λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες του περί παρασκηνίου και καραμπινάτων σκανδάλων στο πρωτάθλημα και πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από τον οριστικό υποβιβασμό του Εργοτέλη, ο Απόστολος Παπουτσάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας! Αιχμές κατά της διαιτησίας στη δήλωση της παραίτησής του και παρέμβαση εισαγγελέα για την αποκαλυπτική συνέντευξη της περασμένης εβδομάδας!

Το πρωτάθλημα θέλει ακόμα περίπου ένα μήνα για να ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Απόστολος Παπουτσάκης, προφανέστατα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το "παρασκήνιο" και τα "καραμπινάτα σκάνδαλα" που ο ίδιος κατήγγειλε, αλλά και πικραμένος από τον υποβιβασμό της ομάδας του, υπέβαλλε την παραίτηση του πριν την ώρα της (μιας και λόγω του υποβιβασμού της ομάδας του δεν θα μπορούσε έτσι κι αλλιώς να παραμείνει).

Στη δήλωση της παραίτησής του αναφέρει τα εξής:

""Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον κόσμο. Να τού πούμε ότι αυτό που βλέπει είναι καθαρό και κρίνεται στον αγωνιστικό χώρο". Αυτά ακριβώς ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια μου στην πρώτη ομιλία μου αμέσως μετά την εκλογή μου στην προεδρία του Συνεταιρισμού.

Δυστυχώς, για όλους όσοι έχουμε επενδύσει στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα πολλές φορές κρίνονται από άτομα που δε μπορούν να διαχειριστούν σωστά με τις αποφάσεις τους την εξέλιξη ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.

Το γεγονός ότι πολλοί συνάδελφοι πρόεδροι των ΠΑΕ δεν μπαίναμε συνεχώς σε διαδικασία κριτικής και ανακοινώσεων για τη διαιτησία δε σημαίνει ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται δίπλα μας. Θέταμε όμως, πάνω απ' όλα την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, χωρίς να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Η Super League έκανε την προσπάθειά της σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και του πρωταθλήματος, αλλά σε επίπεδο διαιτησίας αυτή η προσπάθεια δεν ήταν αρκετή, διότι άλλοι έχουν και το πεπόνι και το μαχαίρι.

Έπειτα από οκτώ μήνες ανιδιοτελούς προσπάθειας και με δεδομένο τον υποβιβασμό της ομάδας μου στη Football League, παρακαλώ όπως δεχθείτε την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του Συνεταιρισμού.

Ευχαριστώ θερμά, καθέναν ξεχωριστά, όλους όσοι συνεργάστηκαν και μόχθησαν στην προσπάθεια να βελτιώσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν. Η αλήθεια είναι ότι προσδοκούσα περισσότερα και καλύτερα αποτελέσματα, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα είναι πάνω από τις δυνάμεις μας.

Εύχομαι η Super League να συνεχίσει να υπάρχει προσανατολισμένη στην ιδρυτική της διακήρυξη και να αποτελέσει πραγματικό μοχλό ανάπτυξης του ποδοσφαίρου μας
".

Παρέμβαση εισαγγελέα!

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη, περί παρασκηνίου και καραμπινάτων σκανδάλων στο πρωτάθλημα, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, ο οποίος παρενέβη ζητώντας την κασέτα της συνέντευξης.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε μιλήσει την περασμένη εβδομάδα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis», όπου και ομολόγησε πως τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα γίνονται καραμπινάτα σκάνδαλο και το παρασκήνιο οργιάζει.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα, Αριστείδη Κορρέα, ο οποίος ζήτησε από τον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης την κασέτα με τη συνέντευξη του προέδρου του Εργοτέλη. Ο κ. Κορρέας θα μελετήσει τα λεγόμενα Παπουτσάκη και δεν αποκλείεται να τον καλέσει και για εξηγήσεις.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ δεν έχουν προβεί στην παραμικρή ενέργεια μέχρι στιγμής και είναι οι ίδιοι που έχουν ασκήσει στο παρελθόν πειθαρχικές διώξεις ακόμα και για απλά σχόλια εναντίον της διαιτησίας…πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: