Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αναστόπουλος: «Μείναμε από δυνάμεις»

Αναστόπουλος: «Μείναμε από δυνάμεις»
Διάθεση να «καλύψει» τους ποδοσφαιριστές του είχε ο Νίκος Αναστόπουλος του ΟΦΗ, ο οποίος έκανε λόγο για κούραση, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό των Κρητικών όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως θα είναι και τη νέα σεζόν στον πάγκο του ΟΦΗ.

«Ήταν φανερό στα δυο τελευταία παιχνίδια ότι είχαμε μείνει από δυνάμεις ψυχολογικές και αγωνιστικές. Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και δικαιολογούνται. Να έχουμε υγεία και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού του ΟΦΗ που συνέχεια αναφερόμενος στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε τόνισε: «Τελείωσε μια αποτελεσματική και παραγωγική σεζόν, παρά τα προβλήματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια τους παίκτες μου γιατί χτίσαμε ένα τείχος προστασίας στην ομάδα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν μαζί μας όλη τη χρονιά».

Για τη νέα χρονιά πρόσθεσε «όταν πέρσι επανήλθαμε στην φυσική μας θέση, είχαμε πεί ότι για 1-2 χρόνια πρέπει να μπει σε μια διαδικασία να εξυγιάνει τα οικονομικά του και μετά να βάλει τις βάσεις. Ο ΟΦΗ εκ φύσεως πρέπει να πρωταγωνιστεί. Πρέπει λοιπόν να βάλουμε τις βάσεις για να προχωρήσουμε και να βάλουμε μεγαλύτερους στόχους».

Τέλος για το παιχνίδι με τα Γιάννενα, ανέφερε ότι «οι δυο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα, χωρίς άγχος και σκοπιμότητες. Δεν βρεθήκαμε στη μέρα μας. Σημασία έχει για μας ότι πετύχαμε το στόχο. Ευχαριστώ και την διοίκηση και τον Σκέντζο,Χανιωτάκη,Αδάμο γιατί γνωρίζετε ότι η χρονιά ήταν δύσκολη. Είχαμε ένα μαραθώνιο από τις 8 Αυγούστου μέχρι σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: