Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

«Βγήκε η προσπάθεια τριών μηνών»

«Βγήκε η προσπάθεια τριών μηνών»
Στην προσπάθεια των τελευταίων τριών μηνών που έφερε την παραμονή του ΠΑΣ στη Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Μακεδόνας τεχνικός τόνισε πως θα μπορούσαν να έχουν τερματίσει ψηλότερα, όμως τα προβλήματα με το γήπεδο δεν τους άφησαν και πως οι παίκτες πείστηκαν για τις δυνατότητες που είχαν. Χαρακτήρισε καλό το ματς και έδωσε συγχαρητήρια στον ΟΦΗ που ξεπέρασε επιτυχώς τα προβλήματα που αντιμετώπισε και «αποθέωσε» τον κόσμο των γηπεδούχων, αφήνοντας ανοιχτό το θέμα της παραμονής του.

Αναλυτικά: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, είχαν εκπληρώσει τους στόχους τους και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ, στη διοίκηση, τους παίκτες και τον προπονητή για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και τα κατάφεραν. Όποιος γνωρίζει το ποδόσφαιρο, καταλαβαίνει τα προβλήματα που είχαν και τη σημασία της επιτυχίας αυτής.

Το ήθος που έδειξε ο κόσμος του ΟΦΗ, δείχνει πόσο πολιτισμένος είναι. Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΟΦΗ και τους παίκτες. Ήταν άψογη στην φιλοξενία. Ευχαριστώ και την Αστυνομία. Αν ένα κομμάτι έχει μείνει όρθιο σήμερα, είναι η Αστυνομία. Έγιναν πολύ θετικά πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι ωραίο και πρέπει να σταματήσουν οι εντάσεις και οι προπηλακισμοί.

Είμαι διπλά χαρούμενος, λοιπόν και εύχομαι το ποδόσφαιρο να είναι πάντα έτσι. Θα έλεγα τα ίδια πράγματα ακόμα και αν χάναμε. Έμαθα στη ζωή μου να κάνω πρωταθλητισμό. Πρέπει να μπουν σημαντικά πράγματα στο τραπέζι με τη διοίκηση και τις απαντήσεις θα τις πάρετε.

Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια στο τελευταίο τρίμηνο και ευοδώθηκαν όλα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλα πράγματα. Αλλά, δυστυχώς, δεν έχουμε γήπεδο ούτε να προπονηθούμε, ούτε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Για αυτό και είμαι ικανοποιημένος για την εικόνα που έβγαλαν σε αυτό το γήπεδο και τους ευχαριστώ.

Το πιο σημαντικό που πετύχαμε είναι ότι πείσαμε αυτά τα παιδιά ότι μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Πρώτη φορά στην καριέρα μου άργησα τόσο πολύ. Για αυτό, την μεγάλη ευθύνη την έχω εγώ. Όταν τελειώνεις καλά, όμως, έχεις μόνο καλά να σκεφτείς, αλλά και εγώ έχω πολλά για να προβληματιστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: