Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Μπορούμε να το γυρίσουμε»

Γκουαρντιόλα: «Μπορούμε να το γυρίσουμε»
Το «clasicο» πέρασε, το πρωτάθλημα ουσιαστικά χάθηκε και πλέον άπαντες στην Μπαρτσελόνα στρέφουν την προσοχή τους στην ρεβάνς με την Τσέλσι. Με δηλώσεις του ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Πεπ Γκουρντιόλα, υποστήριξε ότι η ομάδα του έχει την δυνατότητα να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Champions League.

«Θα δούμε την Τρίτη αν μπορούμε να περάσουμε αυτό το πολύ δύσκολο τεστ. Είμαι, όμως, σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του κρίσιμου αγώνα», ήταν τα λόγια του.

Ο 41χρονος τεχνικός τόνισε επίσης την σπουδαιότητα της αναμέτρησης με τους «μπλε», καθώς θα κρίνει το φινάλε που θα έχει η φετινή σεζόν για την Μπαρτσελόνα.

«Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στο παιχνίδι. Οι παίκτες είναι πάρα πολύ καιρό μαζί και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να γυρίσουν τέτοιου είδους παιχνίδια», συμπλήρωσε.

Ο Γκουαρντιόλα, ωστόσο, στάθηκε και στο γεγονός ότι ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο της Τσέλσι, είχε την δυνατότητα να ξεκουράσει οχτώ βασικούς του, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει ο ίδιος.

 πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: