Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παπουτσάκη, να σε δούμε!!

Τελείωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα. Ενα πρωτάθλημα αστείο, γελοίο και γεμάτο υποψίες. Για ακόμη μία φορά. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Παπουτσάκη, να σε δούμε
Για πολλοστή φορά. Ενα πρωτάθλημα που δεν ικανοποίησε κανέναν. Ενα πρωτάθλημα για το οποίο δεν μπορεί να υπερηφανεύεται κανείς.
Από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μέχρι τη Δόξα Δράμας, που έπεσε. Την Παρασκευή το απόγευμα ο πρόεδρος της Λίγκας και του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και μας είπε ότι θα μιλήσει από βδομάδα (από σήμερα δηλαδή), διότι ο ίδιος γνωρίζει (αυτό αποκάλυψε) τουλάχιστον τρεις καραμπινάτες υποθέσεις.
Διαβάστε τι είπε: «Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε, δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Εγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα.
Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά, αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ό,τι κάνουν».
Ο άνθρωπος είναι πρόεδρος της λίγκας και τι έκανε; Βγήκε και μίλησε για σκάνδαλα. Και τι κάνατε, κύριε Παπουτσάκη; Ο ρόλος δεν είναι να παρεμβαίνετε; Περιμένουμε να σας δούμε λοιπόν.
Αν και θα είναι αστείο. Ενας πρόεδρος που σέβεται τον εαυτό του και διαπιστώνει τα σκάνδαλα παρεμβαίνει και ανατρέπει και δεν κάθεται στην καρέκλα του και κάνει αστείες δηλώσεις.
Γι' αυτό σας λέω ότι είναι ακόμη ένα αστείο πρωτάθλημα. Ενα πρωτάθλημα που, αν είχε καμιά δυο-τρεις αγωνιστικές ακόμη, ο Λεβαδειακός πιθανόν να είχε βγει ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Μια ομάδα που συμμετείχε στο πιο καραμπινάτο ύποπτο παιχνίδι όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό με την Ηλιούπολη. Και κανείς δεν ερεύνησε και δεν ζήτησε εξηγήσεις από τον γίγαντα Κομπότη και τους παίκτες που συμμετείχαν σε εκείνο το ματς.
Ενα πρωτάθλημα στο οποίο το 80% των παικτών των ομάδων είναι απλήρωτο, ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι περισσότερες ομάδες έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και βρίσκονται μια ανάσα από την καταστροφή και αναφέρομαι στον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα, την Κέρκυρα, τον Πανιώνιο.
Ενα πρωτάθλημα όπου οι διαιτητές για πολλοστή φορά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Ενα πρωτάθλημα όπου είχαμε καταπληκτικές ανατροπές.
Οπως το τεράστιο διπλό της Κέρκυρας στο Καραϊσκάκη, το διπλό του Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (και πόσα άλλα θα μπορούσα να αναφέρω), τη σφαγή της ηγεσίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπου αμέσως μετά όλα άλλαξαν θεαματικά στο πρωτάθλημα.
Ο οπαδικός Τύπος ζει τις καλύτερες μέρες του, η πολιτική ηγεσία εξακολουθεί να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, η ΕΠΟ δεν καταλαβαίνει τίποτα και κανείς δεν τολμά να την αλλάξει. Πρωτάθλημα αποστροφής και αηδίας.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: