Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μαντσίνι: «Παραμένει φαβορί η Γιουνάιτεντ»

Μαντσίνι: «Παραμένει φαβορί η Γιουνάιτεντ»
Το αγγλικό πρωτάθλημα έγινε ξανά θρίλερ μετά το 4-4 της Μαν. Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον και τη μείωση της διαφοράς της Σίτι από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Πάντως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εξακολουθεί να θεωρεί φαβορί τους «διαβόλους».

«Πιστεύω πως η Γιουνάιτεντ παραμένει φαβορί. Επειδή, πρώτον, έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από μας και, δεύτερον, έχει πιο εύκολο πρόγραμμα. Το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής είναι για μας η τελευταία μας ευκαιρία. Μετά από αυτό εκείνοι παίζουν δύο εύκολα παιχνίδια, ενώ εμείς έχουμε να αντιμετωπίσουμε αμέσως μετά τη Νιούκαστλ», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσο για τη νίκη των «πολιτών» επί της Γουλβς με 2-0, ο «Μάντσιο» δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της Σίτι. «Σήμερα δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεν κάναμε αντίστοιχη εμφάνιση με αυτή απέναντι στη Νόριτς και δεν ξέρω γιατί. Είχα πει στους παίκτες μου πριν το ματς πως χρειάζεται προσοχή η Γουλβς, γιατί είναι μία ομάδα που δεν αξίζει να υποβιβαστεί. Ίσως μας ξάφνιασε και το πόσο δυνατά έπαιξαν οι αντίπαλοι. Παρά τη μέτρια εικόνα μας, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είμαι δυσαρεστημένος που δεν τις αξιοποιήσαμε. Μπορούσαμε να είχαμε εξασφαλίσει νωρίτερα τη νίκη, αλλά αργήσαμε να το κάνουμε και σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να ισοφαριστείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: