Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Kάτι σώσαμε την τελευταία αγωνιστική!!

Και την προηγούμενη Κυριακή, και μεσοβδόμαδα μετά τις δηλώσεις του κυρίου Παπουτσάκη είχα γράψει ότι ανεξάρτητα από κάποιες «ομορφιές» σε ματς της Κέρκυρας, ο Εργοτέλης πέφτει διότι είναι μακράν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ειδικά δε στον δεύτερο γύρο όπου σε 14 συνεχή ματς μετρά μόλις μία νίκη. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Kάτι σώσαμε την τελευταία αγωνιστική
Το δράμα του Εργοτέλη επιβεβαιώθηκε και χθες, που η αδιάφορη Ξάνθη του έβαλε τέσσερα (μαγκιά της) και έδειξε την απόλυτη γύμνια της ομάδας του Καραγεωργίου. Αυτή η νίκη της Ξάνθης αλλά και το γεγονός ότι η Κέρκυρα δεν νίκησε τον Αρη στη Θεσσαλονίκη και ο Παναθηναϊκός έβαλε επίσης τέσσερα στον Παναιτωλικό έσωσαν και με το παραπάνω τα προσχήματα την τελευταία αγωνιστική.
Διότι, κακά τα ψέματα, όλοι πίστευαν ότι σε Ξάνθη και «Κλ. Βικελίδης» θα δούμε «διπλά» αυτή την αγωνιστική. Ολοι όσοι όμως κινδύνευαν (Παναιτωλικός, Εργοτέλης και Κέρκυρα) δεν νίκησαν κανέναν από τους αδιάφορους αντιπάλους και έστω και στο νήμα σώσαμε τα προσχήματα ως πρωτάθλημα.
Από εκεί και πέρα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επιβεβαίωσαν ότι είναι σε κακή κατάσταση εδώ και ένα μήνα και μοιραία θα μπουν στα πλέι οφ με μηδέν βαθμούς, όσους θα έχει και ο Ατρόμητος, που στην πρόβα τελικού με τον Ολυμπιακό (και μάλιστα με τους αναπληρωματικούς τού Ολυμπιακού) δεν πήρε καλό βαθμό.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής, ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί στο φινάλε της χρονιάς πήραν στο νήμα τον τίτλο «ομάδα-έκπληξη της χρονιάς» από τον ΟΦΗ, αφού κατάφεραν να τερματίσουν εν τέλει στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος (πιο ψηλά από κάθε άλλη φορά στην ιστορία της ομάδας) συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς (περισσότερους από κάθε άλλη φορά στην πρώτη κατηγορία) και έχοντας ελπίδες να παίξουν Ευρώπη (αν δύο από τους ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν πάρουν άδεια από την ΟΥΕΦΑ)!
Αυτό, αν αναλογιστεί κανείς το πώς ξεκίνησε η σεζόν για τον Λεβαδειακό και ότι έπαιξε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα σε 5 μήνες (Τετάρτη – Κυριακή σχεδόν σε μόνιμη βάση), αντιλαμβάνεται ότι το να τερματίσει έβδομος είναι μεγαλύτερη έκπληξη και από την τέταρτη θέση που τερμάτισε ο Ατρόμητος.
ΠΗΓΗ: Sportday

Δεν υπάρχουν σχόλια: