Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μπόλονι: «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Μπόλονι: «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»
Η εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και μοιραία ο Λάζλο Μπόλονι δεν ήταν ικανοποιημένος από την ομάδα του. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους στο παιχνίδι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Σίγουρα θα θέλαμε να χαρούμε εμείς και όχι ο Λεβαδειακός. Τα επτά γκολ που σημειώθηκαν, πάντως, είναι ένα καλό θέαμα για όσους είδαν το παιχνίδι, σε αυτό βοήθησε και ο καιρός. Οι πολλές εναλλαγές στο σκορ ήταν ενδιαφέρον. Είμαστε λυπημένοι γιατί χάσαμε στο τέλος. Χάσαμε το παιχνίδι γιατί έγιναν πολλά ατομικά λάθη.

Σε μερικές αποφασιστικές ενέργειες θα έπρεπε να ήμασταν πιο ενεργητικοί. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο επιθετικά γιατί έτσι έπρεπε αλλά ήμασταν αφελείς και νευρικοί όπως στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη εκεί που χάσαμε το προβάδισμα στο τέλος. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντερωση και καθαρό μυαλό στο 2-3. Συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό γιατί το πίστεψε».

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Θα πω για το ελληνικό ποδόσφαιρο μία γενική εντύπωση. Θεωρώ ότι είναι πιο κάτω από την εικόνα που παρουσιάζει στο εξωτερικό. Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν τα καλά αποτελέσματα της Εθνικής, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, είναι πολύ καλή διαφήμιση. Σίγουρα παίζει ρόλο και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Ο Λεβαδειακός για παράδειγμα εξασφάλισε την παραμονή του και σε μία γιορτή είχε μόλις 2.000 κόσμο».

Για τα πλέι οφ: «Οι 4 από τους 3 βαθμούς δεν είναι το ίδιο, είναι πάντα πιο δύσκολο. Βέβαια, τα πλέι οφ είναι αχρείαστα, αν είχαν σημασία για εμένα που δεν είμαι τόσο έξυπνος άνθρωπος θα έπρεπε να γίνονται και για τις τελευταίες ομάδες. Γιατί δηλαδή να μην διεκδικήσει και η Δόξα Δράμας κάτι καλύτερο, όπως θα κάνουν και οι ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις; Από εκεί και πέρα ξέρουμε τους αντιπάλους μας. Δεν έχουμε να προετοιμάσουμε κάτι, τώρα θα μπούμε στα πλέι οφ για να φτάσουμε στο καλό επίπεδο που μπορούμε».

Τέλος η εξήγησή του για την καθίζηση του ΠΑΟΚ στο τέλος ήταν: «Οταν η ομάδα πρέπει να πάρει ρίσκα στην επίθεση αποδυναμώνεται σε κέντρο σε άμυνα. Οταν εκεί δεν φροντίζεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου ανοίγεις δρόμους στους αντιπάλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: