Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Νταλακούρας: «Θα βγούμε δυνατοί»

Νταλακούρας: «Θα βγούμε δυνατοί»
Χωρίς όρεξη για πολλά λόγια εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Νταλακούρας του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως είναι η ώρα ο Παναιτωλικός να βγει πιο δυνατός από αυτή την διαδικασία και να επιστρέψει έτοιμος για να πρωταγωνιστήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Νομίζω πως προσπαθήσαμε να εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητές μας για νίκη και διεκδίκηση της παραμονής. Είχαμε κάποιες στιγμές για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι μετά το 1-0. Πετύχαμε ένα γκολ που δεν ξέρω αν ήταν οφσάιντ ή όχι. Κάναμε την προσπάθειά μας, αλλά αμέσως μετά έγινε το 2-0 και δεν είχαμε πολλά να κάνουμε από εκεί και πέρα. Το σημαντικό για μας είναι η επόμενη μέρα.

Αυτή η ομάδα με τον κόσμο που έχει, τον πρόεδρο και τη διοίκηση πιστεύω πως σύντομα θα είναι και πάλι στη Superleague. Χρειάζεται όμως μια βαθιά κριτική για το τι συνέβη όχι μόνο την χρονιά που πέρασε, αλλά και τις προηγούμενες σεζόν.

Να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να βρεθούμε και πάλι εδώ πιο σοφοί και πιο δυνατοί. Είναι δύσκολο το επόμενο διάστημα για τον Παναιτωλικό, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να βγούμε από αυτή τη δυσκολία. Το πρώτο που μετράει για τον Παναιτωλικό είναι η παραμονή του κ. Κωστούλα. Όλα τα άλλα θα γίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: