Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Μασάδο: «Ντροπιαστική θέση για τον Άρη»

Μασάδο: «Ντροπιαστική θέση για τον Άρη»
Ντροπιαστική χαρακτήρισε ο Μανουέλ Μασάδο την ένατη θέση που κατέβαλε ο Άρης, στο φετινό πρωτάθλημα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα (1-1).

Ο Πορτογάλος τεχνικός πίστευε πως οι «κίτρινοι» είχαν τη δυνατότητα να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, ενώ αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, τόνισε πως θα κριθεί μέσα από τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανουέλ Μασάδο:

Για την ισοπαλία με την Κέρκυρα: «Το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν πολύ στενάχωρο καθώς δεν είχαμε τους οπαδούς μας και δεν αποδώσαμε το καλύτερο δυνατό. Ο ρυθμός ήταν πολύ αργός και χρειάστηκε να βρεθούμε πίσω στο σκορ με το πέναλτι, για να καταλάβει η ομάδα ότι πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο. Εκεί ανακτήσαμε τον έλεγχο, είχαμε καλή κυκλοφορία, κάναμε το γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες να πετύχουμε και ένα δεύτερο τέρμα. Από εκεί και πέρα φάνηκε η έλλειψη αρκετών παικτών που είχαν βασική θέση στην ενδεκάδα, οι οποίοι ίσως να έδιναν περισσότερες εναλλακτικές, ώστε να έχουμε μια διαφορετική εικόνα».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Το δικό μου το μέλλον έχει να κάνει με το καλύτερο που θα χρειαστεί η ομάδα. Επομένως θα πρέπει να κριθεί το τετράμηνο που εργάστηκα εδώ. Όταν ήρθα στην ομάδα οι δύο προπονητές που ήταν πριν από μένα, κατάφεραν σε 16 παιχνίδια να συγκεντρώσουν 18 βαθμούς. Εμείς σε 14 παιχνίδια είχαμε 22 πόντους».

Για την παρουσία του στον πάγκο των «κίτρινων»: «Θέλω να χωρίσω την δική μου παρουσία σε δύο μέρη, από τη μέρα που έκατσα τον πάγκο μέχρι τον αγώνα με τον Αστέρα. 11 παιχνίδια που πήγαν αρκετά καλά για εμάς. Είχαμε δύο ήττες από τους πρωτοπόρους ΠΑΟ και Ολυμπιακό, δύο ισοπαλίες με Λιβαδειά, ΠΑΟΚ και Εργοτέλη και στα υπόλοιπα πήραμε τη νίκη. Εάν η ομάδα είχε αυτή την βαθμολογική συγκομιδή από την αρχή, θα μπορούσε να τερματίσει και 3η. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν θα δούμε ότι είχε 1,1 βαθμό ανά παιχνίδι. Υπήρχε μεγαλύτερη αισιοδοξία, ότι μπορούσαμε να τερματίσουμε στις θέσεις των play offs. Δυστυχώς τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές άλλαξαν πάρα πολύ τα πράγματα ξεκινώντας από μια ανόητη ενέργεια ενός οπαδού που δεν σκέφτηκε το συμφέρον της ομάδας. Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε τον αγώνα και τον χάσαμε από μια δικαστική απόφαση. Χάσαμε και τρεις βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα και πέσαμε στη βαθμολογία.

Βλέποντας την ομάδα που διεκδικούσε την 5η ή 6η θέση, εκείνη τη στιγμή από μια δικαστική απόφαση βρέθηκε να μην διεκδικεί τους τρεις βαθμούς με την Τρίπολη αλλά μας πήραν και τρεις βαθμούς που κερδίσαμε. Αυτό μας πήγε πολύ πίσω με βάση και τα δεδομένα μια ομάδα όπως ο Άρης. Είναι νούμερα που τα είχαμε μελετήσει και μπορείτε να δείτε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή στο δεύτερο γύρο ήμασταν η τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και να δούμε ότι έχουμε αποδείξει ένας μέρος της δουλειάς μας. Αν ανατρέξουμε στην τελική βαθμολογία της χρονιάς, είναι μια ντροπιαστική θέση για το σύλλογο και ίσως εκεί το δικό μου το μέλλον να είναι μακριά από αυτή την ένδοξη ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να προϊδεάσω κάτι. Θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για να κρίνουμε το παρελθόν μου, το παρόν μου και το τι μπορώ να προσφέρω
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: