Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Tα βραβεία της τελευταίας αγωνιστικής!!

Στην τελευταία αγωνιστική έγιναν τόσα πολλά που μπορείς να μοιράσεις ένα σωρό βραβεία. Ας το κάνουμε, διευκρινίζοντας ότι είναι βραβεία αγωνιστικής και όχι χρονιάς. Γράφει ο Μιχάλης Τσόχος.
Tα βραβεία της τελευταίας αγωνιστικής!
Βραβείο fair play: Σίγουρα στην Ξάνθη. Αλήθεια, πόσοι από εσάς δεν παίξατε αυτό το «διπλό» του Εργοτέλη;
Βραβείο «πατάτας» της χρονιάς: Στον Πλατανιά έδιωξαν τον Καβακά για να ανεβούν στην Σούπερ Λίγκα. Από τότε διαλύθηκαν. Ο Καβακάς πήγε στην Κέρκυρα και έστω και με… βοήθειες την έσωσε, μένοντας αήττητος με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΟΦΗ και Άρη!!!
Βραβείο καλύτερης νίκης: Το παίρνει ο Λεβαδειακός που νίκησε τον ΠΑΟΚ, ανατρέποντας εις βάρος του σκορ δύο φορές. Με αυτό το 4-3 τερμάτισε έβδομος (πιο ψηλά από ποτέ) και έχει ελπίδες και για Ευρώπη!!! Ο Λεβαδειακός ανεξάρτητα από αυτή τη νίκη, παίρνει ακόμη πολλά βραβεία που έχουν να κάνουν με τη συνολική παρουσία. Σίγουρα το βραβείο «ομάδα έκπληξη της χρονιάς».
Βραβείο καλύτερου γκολ: Ράγιος ή Φέτφα; Ράγιος ή Φέτφα; Άντε να πω Φέτφα, γιατί δίνει αγώνα για να χωρέσει στην αποστολή του Σάντος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έβαλε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική καταπληκτικό γκολ.
Το «χρυσό βατόμουρο»: Χωρίς δεύτερη κουβέντα στον Καραγεωργίου. Έφαγε τέσσερα γκολ από την αδιάφορη Ξάνθη και ολοκλήρωσε τον καταστροφικό δεύτερο γύρο της ομάδας του, η οποία στα χέρια του κατέρρευσε. Στα 14 τελευταία ματς του πρωταθλήματος ο Εργοτέλης έκανε μόλις μία νίκη.
Σύντομα θα τα πούμε και για τα βραβεία της χρονιάς σε όλες τις κατηγορίες.
ΠΗΓΗ: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: