Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παράσχος: «Κανείς δεν το φανταζόταν»

Παράσχος: «Κανείς δεν το φανταζόταν»
Ούτε ο ίδιος δεν φαίνεται πως πίστευε ότι ο Λεβαδειακός θα καταφέρει να κάνει τέτοια ανατροπή και να τερματίσει εν τέλει στην έβδομη θέση της Σούπερ Λίγκας. Ο Γιώργος Παράσχος είχε μόνο συγχαρητήρια να μοιράσει στους παίκτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

«Κλείσαμε με τον ομορφότερο τρόπο την παραμονή μας και πήραμε μία πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ακόμη κι όταν μείναμε πίσω σκορ, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ, είχαμε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Ο κόσμος πρέπει να ικανοποιήθηκε από το θέαμα, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θέλουμε αυτή την υποστήριξη των οπαδών μας να την έχουμε συνέχεια. Αν έχουμε την τύχη να παίξουμε και στην Ευρώπη, θα είναι χρονιά για Όσκαρ.

Επειδή βγάλαμε ένα πρόγραμμα, θα είμαστε εδώ μέχρι τις 18 Μαΐου. Ήδη κλείσαμε δύο φιλικά με τον Πανιώνιο, ένα εδώ και ένα εκτός. Θα γίνουν οι συζητήσεις, θα δούμε τι θα γίνει. Πήρα ρίσκο και ήρθα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Τώρα φαντάζομαι αν τα βρούμε και γίνουν κάποια πράγματα στον οργανωτικό τομέα, δεν έχω λόγο να μη συνεχίσω. Και να το έλεγα ότι θα ήμασταν σ' αυτή τη θέση θα με περνούσατε για παρανοϊκό.

Ποιος περίμενε ότι θα σωθεί η ομάδα μέσα από τόσα συνεχόμενα ματς; Κανείς ούτε οπαδός του Λεβαδειακού, ούτε ουδέτερος μπορούσε να φανταστεί αυτό που συνέβη. Είχαμε πολύ καλά αποδυτήρια, ήμασταν ένα σώμα μία ψυχή. Ήταν από τις καλύτερες συνεργασίες που είχα, από τα καλύτερα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: