Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Τσιώλης: «Θα συζητήσουμε την άλλη εβδομάδα»

Τσιώλης: «Θα συζητήσουμε την άλλη εβδομάδα»
Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, άφησε για ακόμα μια φορά ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα θα κριθεί το μέλλον του, ενώ συνεχίζει να λέει εξαιρετικά πράγματα για την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα σχολίασε και την εικόνα του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σάκη Τσιώλη:

Σχόλιο αγώνα: «Έκλεισε η σεζόν. Σίγουρα μπορούσαμε να είμαστε ικανοποιημένοι με τη συγκομιδή των βαθμών και τη γενική κατάταξη. Αν βάζαμε στόχο την 6η θέση από την αρχή, θα ήμασταν τρισευτυχισμένοι. Όμως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο...

Στη ζωή και στην μπάλα πρέπει να παίρνεις το καλύτερο που μπορείς. Ο Αστέρας είναι μια οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε όλοι πόσο μαστίζεται το ποδόσφαιρο. Ο Αστέρας όμως έχει προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο.

Ευχαριστώ τον κόσμο για τη γιορτή. Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι, ότι τελειώνοντας το ιατρικό δελτίο ήταν άδειο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό κομμάτι ότι δεν έχουμε τραυματία.

Καλό καλοκαίρι. Αύριο αρχίζει μια άλλη διαδικασία για το πως θα οργανωθεί η ομάδα. Προσωπικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιδιοκτήτες και στον πρόεδρο και να τους αφιερώσω την κατάταξη και την βαθμολογία της ομάδας».

Θα παραμείνετε στην ομάδα: «Είναι ιδανικές οι συνθήκες στον Αστέρα. Υπάρχει οργάνωση, συνέπεια, αγάπη και εκτίμηση από τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλους όσοι βοήθησαν την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα συζητήσουμε την επόμενη εβδομάδα με τους ιδιοκτήτες…».

Για τους νεαρούς παίκτες που αγωνίστηκαν: «Σίγουρα η εντύπωση είναι πολύ καλή. Έχει καλούς παίκτες η Κ17 και η Κ20. Τα παιδιά είχαν πολύ καλή απόδοση και στην επαγγελματική ομάδα. Θα προωθήσουμε και άλλα παιδιά. Όταν είσαι σε μια επαγγελματική ομάδα και έχεις σερί νικών, δύσκολα μπαίνεις σε αλλαγές. Εύχομαι να έχουμε καλή συνέχεια και μόνο έτσι ο Αστέρας θα κάνει κάτι πολύ καλό».

Για το συναίσθημα που μένει στο τέλος της σεζόν: «Πάντα θες κάτι περισσότερο. Ο Αστέρας έφτασε τόσο κοντά σε κάτι μεγάλο. Εγώ είμαι ποδοσφαιράνθρωπος. Οι προοπτικές είναι πολύ καλές στον Αστέρα…».

Αν υπάρχει προγραμματισμός σε περίπτωση που λόγω αδειοδοτήσεων, η ομάδα παίξει Ευρώπη: «Φυσικά. Υπάρχει πλάνο που στις 18-20 Ιουνίου, μπορεί να είναι έτοιμος ο Αστέρας. Αν αρχίσει το πρωτάθλημα, έχουμε κλείσει τουρνουά στην Κύπρο και έχει προγραμματιστεί νωρίς η άδεια για να μπούμε νωρίς στην προετοιμασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: