Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ελευθερόπουλος: «Έχω διαβάσει πολλά ψέματα»


Ελευθερόπουλος: «Έχω διαβάσει πολλά ψέματα»

Πολλά ψέματα για το θέμα του διαζυγίου του με τον Πανθρακικό έχει διαβάσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπως είπε μετά το τέλος του ματς με την ΑΕΚ.

Το παράπονό του εξέφρασε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναφορικά με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα του... διαζυγίου του, λέγοντας πως έχει διαβάσει πολλά ψέματα.

Αναλυτικά όσα είπε

«Κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, τηρουμένων των αναλογιών, αφού η ΑΕΚ είναι σε σούπερ κατάσταση. Εμείς προσπαθήσαμε να αποτρέψουμε τον αντίπαλο να κυκλοφορήσει τη μπάλα από πίσω. Το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Αν γινόταν το 0-1 θα είχαμε μία διαφορετική εικόνα στο παιχνίδι. Δεν έγινε όμως... Η ΑΕΚ στην αντεπίθεση έκανε το 1-0 και από στημένη φάση έκανε το 2-0 και εκεί τελείωσε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο «Ελέ».

Για το διαζύγιο με τον Πανθρακικό: «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Υπάρχουν πολλά που έχουν γίνει. Έχω ακούσει πολλά ψέματα, αλλά γενικά δεν θέλω να μιλήσω από σεβασμό με τα παιδιά που συνεργάστηκα 4 μήνες. Πάντως οι περισσότεροι έχουν παράπονα από έναν προπονητή, αν κάνει δυο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ φαίνεται πως ένας προπονητής δεν πρέπει να έχει παράπονα από κανέναν... Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: