Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σάββας Θεοδωρίδης: «Άλλη κλάση ο Ολυμπιακός»


Σάββας Θεοδωρίδης: «Άλλη κλάση ο Ολυμπιακός»

Εκστασιασμένος με το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Ο κόσμος διψάει να βλέπει ομάδες σαν τη δική μας. Να βάλουνε και οι άλλοι πρόεδροι χρήματα» είπε.

Εκστασιασμένος με το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα εμφανίστηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης. «Ο κόσμος διψάει να βλέπει ομάδες σαν τη δική μας. Να βάλουνε και οι άλλοι πρόεδροι χρήματα» είπε.

Οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη στην κάμερα της NOVA

«Τόση φωνή και τόσο πάθος τόσα χρόνια που έρχομαι εδώ δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τον ΠΑΣ. Αθλητικό και μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Είμαστε ομάδα με άλλη κλάση και επίπεδο. Ανώτερη ομάδα, αλλά μου έκανε εντύπωση το πάθος με το οποίο έπαιξε ο ΠΑΣ. Το πάθος που είχε ο κόσμος και μακάρι να γεμίζουν όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα, έτσι όπως γέμισε ασφυκτικά σήμερα το γήπεδο των Ιωαννίνων.

Αυτό φανερώνει ότι ο κόσμος διψάει να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο. Διψάει να βλέπει ομάδες σαν τον Ολυμπιακό, γιατί όπως ξέρετε μου έλεγαν όλοι ότι δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό το πράγμα. Είναι με τον μισό κόσμο. Έτσι παίζουνε σε κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι πολύ παρήγορο για το ποδόσφαιρο και εκεί θέλουμε να το φτάσουμε εμείς το ποδόσφαιρο, να βάλουνε κι οι άλλοι οι πρόεδροι χρήματα και να κάνουν τα πρέποντα για να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Όχι λόγια και να στεκόμαστε ότι κερδίσαμε μια ομάδα ή την άλλη. Να παίζεται πραγματικό ποδόσφαιρο. Ωραίο ποδόσφαιρο όπως παίζει ο Ολυμπιακός αυτήν την στιγμή και θέλω να συγχαρώ και τον κύριο Πετράκη γιατί ήταν αθλητικοί οι παίκτες του. Δεν έπεσε κανένας από τους παίκτες των Ιωαννίνων να κάνει τον τραυματισμένο ή για να περνά η ώρα: τα ξέρετε αυτά τα πράγματα. Τα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός κάθε Κυριακή.

Παίξανε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος τους παρότρυνε συνέχεια και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και μας δίνουν δύναμη αυτά τα παιχνίδια. Ένα με την Ξάνθη, που και εκεί παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και ένα σήμερα ήτανε πραγματικά πολύ παρήγορα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα Γιάννενα έχουν πολύ καλή ομάδα και θα το δείτε αυτό στο μέλλον. Πολύ καλή ομάδα και τους εύχομαι καλή επιτυχία από εδώ και μπρος. Βέβαια με τον Ολυμπιακό ήταν αναμενόμενο αυτό που έγινε. Στην ομάδα μου εύχομαι να συνεχίσει έτσι όπως είναι τώρα γιατί στο τέλος όταν σιγουρεύεται το παιχνίδι σταματάει να λειτουργεί γιατί ήταν το γήπεδο έτσι. Ο κόσμος, το' να τ' άλλο και τα λοιπά και από κάποιο σημείο και μετά επηρεάζει.

Δεν είχαμε την συνεχή απόδοση που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά και πάλι ήμασταν πάρα πολύ καλοί σαν ομάδα. Θέλω τον Ολυμπιακό έτσι. Μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια γιατί είναι το ένα μετά το άλλο. Θα παίξουμε την Τετάρτη στην Τρίπολη, μετά θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ εδώ και έπονται από εδώ και μπρος κάθε Τετάρτη και Κυριακή συνεχή παιχνίδια. Είναι το παιχνίδι με την Άντερλεχτ στην μέση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, να παρουσιάζουμε στους φιλάθλους μας κάθε Κυριακή αυτό το ωραίο θέαμα κάθε φορά. Έτσι ώστε το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ο Ολυμπιακός να μαζεύει όλα τα γυναικόπαδια στο γήπεδο και να έρχεται ο κόσμος για να απολαμβάνει ωραίο ποδόσφαιρο, όπως προσφέρει αυτήν την στιγμή η ομάδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: