Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Η δύσκολη αναζήτηση και το σενάριο για Άιβερσον!


Η δύσκολη αναζήτηση και το σενάριο για Άιβερσον

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί άμεσα τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη, με προτεραιότητα τον ψηλό. Εξετάστηκε ο Κόλτον Άιβερσον της Καρσίγιακα, αλλά δεν προχωρά. Ούτε με Ρέθυμνο ο Διαμαντίδης.

Η Μαρκίζ Χέινς ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον ακόμη μία μεταγραφή, με προτεραιότητα την ενίσχυση με έναν αθλητικό ψηλό, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση σμολ φόργουορντ.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν διεξοδικά την αγορά, που δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Συν τοις άλλοις, δεν μπορούν να πάρουν παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας (π.χ. Τάιους) κι έτσι το ενδιαφέρον τους εστιάζεται είτε στις ΗΠΑ, είτε στα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Κόλτον Άιβερσον, αλλά πρόκειται για περίπτωση που δεν φαίνεται να προχωρά. Κι αυτό γιατί αφενός μεν στο «τριφύλλι» ψάχνουν έναν πιο ευέλικτο ψηλό από τον Αμερικανό (2,13μ.) κι αφετέρου γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Καρσίγιακα, η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός έχει χρονικό περιθώριο, αλλά όχι απεριόριστο. Μπορεί να κάνει μεταγραφές, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, μέχρι τις 23-24 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή την πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο του Top 16. Από εκεί κι έπειτα, όποια προσθήκη γίνει θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ούτε στον σημερινό αγώνα με το Ρέθυμνο (18:00) στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμά του. Στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: