Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Σταντάρ για Μανιάτη»


«Συμφωνία Ολυμπιακού-Σταντάρ για Μανιάτη»

Τη συμφωνία Ολυμπιακού και Σταντάρ Λιέγης για το δανεισμό του Γιάννη Μανιάτη αποκαλύπτει δημοσίευμα από το Βέλγιο, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος των Βέλγων είναι στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση του deal.

Για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Στάνταρ Λιέγης για το δανεισμό του Γιάννη Μανιάτη μέχρι το τέλος της σεζόν αποκαλύπτει ρεπορτάζ από το Βέλγιο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sport-fm.gr.

Συγκεκριμένα, το «dhnet.be» παρουσιάζοντας το εν λόγω ρεπορτάζ ως αποκλειστικό, υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες συμφώνησαν για το δανεισμό του αμυντικού χαφ και μάλιστα αυτή η λύση ήταν η «χρυσή τομή» των διαπραγματεύσεων, καθώς οι Βέλγοι ήθελαν αρχικά τον παίκτη με κανονική μεταγραφή. Διευκρινίζεται, μάλιστα, ότι στη συμφωνία δεν προβλέπεται κάποια ρήτρα και ως εκ τούτου το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο παίκτης την Παρασκευή εξουσιοδότησε τον ατζέντη του να του βρει ομάδα, αφού στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζεται ως βασική λύση και σύμφωνα με τον Μάρκο Σίλβα, ο δανεισμός του Μανιάτη στη Σταντάρ Λιέγης θα ήταν η καλύτερη λύση για όλες τις πλευρές.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο πρόεδρος των Βέλγων, Μπρούνο Βενάντζι, ταξιδεύει για την Ελλάδα για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: