Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μαρκόπουλος: «Ο Άρης μπήκε στο ματς όταν φορτωθήκαμε με φάουλ»


Μαρκόπουλος: «Ο Άρης μπήκε στο ματς όταν φορτωθήκαμε με φάουλ»

Στα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την «ανατροπή» και τη νίκη του Άρη στο μεγάλο ματς της Πυλαίας ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έλεγξαν το ρυθμό σε ένα σκληρό ματς και τα ριμπάουντ. Στάθηκε στα μεγάλα τρίποντα που έβαλαν οι «κιτρινόμαυροι» και πως θα πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη τους στη συνέχεια, ενώ πιστεύει πως έχασαν άδικα κάποια ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν όπως το περιμέναμε, ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, προσπαθώντας να ελέγξουμε το ρυθμό, κάτι που πετύχαμε απόλυτα με τον τομέα των ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν φορτωθήκαμε με φάουλ, ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι και, από εκεί και πέρα, μείναμε και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε το παιχνίδι. Οι διακοπές αλλοίωσαν το ρυθμό των ομάδων. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα έχει ένα γύρο ολόκληρο και περισσότερο πρέπει να "δεθούμε" σαν ομάδα. Εκ των υστέρων μπορείς να πεις πολλά. Μετά το παιχνίδι μπορείς να πεις χίλια δύο πράγματα για τον Σχορτσανίτη.

Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χάθηκαν άδικα. Από εκεί και πέρα, χάθηκαν κάποια παιχνίδια από καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Ο Άρης δεν είχε βάλει τρίποντο, αλλά στα τελευταία λεπτά Ουάιτ και Τσούπκοβιτς, όποτε χρειάστηκε, έβαλαν τα σουτ.

Ο Απόλλων Τσόχλας δήλωσε πως: «Μας "πλήγωσαν" πολύ οι 15 επιθέσεις παραπάνω του Άρη. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι ενός σημείου. Μετά, είχαμε ένα "νεκρό" διάστημα και, αποτέλεσμα αυτού, ήταν να νικήσει ο Άρης. Η τετράδα θα κριθεί στα play off».

Δεν υπάρχουν σχόλια: