Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε»


Παράσχος: «Αυτοκτονήσαμε»

Ως «δώρα» χαρακτήρισε τα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ομάδα του, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος και πρόσθεσε ότι οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Εμφανώς πικραμένος από την ήττα και από τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη τύπου.

Ο τεχνικός του Πλατανιά χαρακτήρισε ως «αυτοκτονία» το σημερινό αποτέλεσμα ενώ έκανε λόγο για δώρα τα οποία πρόσφεραν οι παίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

«Με μια λέξη σήμερα μπορώ να πω ότι… αυτοκτονήσαμε. Δυστυχώς, "φάγαμε" τόσο πολύ εύκολα τα γκολ και μπορώ να τα χαρακτηρίσω δώρα. Πραγματικά, για μια ακόμη φορά αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ενώ ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στο α’ ημίχρονο και η ομάδα που έπρεπε να προηγηθεί, νομίζω πως ήμασταν εμείς, δυστυχώς στη λήξη του ημιχρόνου δεχθήκαμε αυτό το γκολ και από κει και πέρα αρχίσαμε να κυνηγάμε το παιχνίδι. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πάλι από ένα δικό μας λάθος δώσαμε στον αντίπαλο το αβαντάζ του 2-0.

Από κει και πέρα δεν μπορώ να έχω παράπονα από τα παιδιά τα οποία προσπάθησαν και κυνήγησαν το παιχνίδι. Εκεί που ενισχύσαμε την ομάδα μας επιθετικά, δεχθήκαμε πάλι σε μία αντεπίθεση το τρίτο γκολ και από και πέρα συνεχίσαμε πάλι στον ίδιο ρυθμό, μέχρι και στο τελευταίο λεπτό να μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός αν κάνεις τόσο σημαντικά λάθη, δυστυχώς θα τα πληρώσεις κι εμείς τα πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά. Από κει και πέρα κοιτάζουμε την συνέχεια».

Για το αν τον ευχαριστεί η σημερινή εικόνα:

«Τα στατιστικά στοιχεία τα αντιμετωπίζουμε από την αρχή της χρονιάς. Άμα δείτε σε όλα τα παιχνίδια πάντοτε είμαστε πρώτοι, από κει και πέρα όμως δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα και στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία, μετράει το αποτέλεσμα… Γιατί, καλές είναι οι εμφανίσεις και η προσπάθεια των παιδιών αλλά από κει και πέρα πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Γι' αυτό σας είπα ότι αδικούμε τους εαυτούς μας, κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις, παίζουμε τον οποιονδήποτε αντίπαλο στα ίσια αλλά κάνουμε τόσο τραγικά λάθη τα οποία τα πληρώνουμε.

Από την άλλη δεν μπορούμε όμως κι εμείς να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων, αυτό είναι το κακό για μας και είναι κρίμα… Λυπάμαι για την προσπάθεια των παιδιών γιατί σε όλα τα παιχνίδια δίνουν την ψυχή τους και κάτι συμβαίνει κάθε φορά και φεύγουν ηττημένοι ή δεν μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα που πρέπει. Αυτή είναι η δική μου στεναχώρια».

Για το ποιο είναι το πιο σημαντικό, η κακή εμφάνιση αλλά αποτέλεσμα ή η καλή εμφάνιση και ήττα:

«Εμένα αυτό που μ' αρέσει πάνω απ' όλα είναι το καλό ποδόσφαιρο. Καλό είναι και το αποτέλεσμα, αλλά δεν μ' αρέσει να πηγαίνουμε οπουδήποτε ή ακόμα και στην έδρα μας και να είμαστε κλεισμένοι πίσω κάνοντας 2-3 τελικές και να κερδίζεις έτσι ένα παιχνίδι.

Εμένα αυτό δεν με ευχαριστεί και γι' αυτό βλέπετε αυτό που παρουσιάζει αυτή η ομάδα, που είναι να παίζει καλό ποδόσφαιρο και όλους τους αντιπάλους να τις παίζει στα ίσια, να τις κοιτά στα μάτια. Τι να κάνουμε, η ζωή συνεχίζεται…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: