Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη!!


Σταντάρ Λιέγης για Μανιάτη

Πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη φέρεται να έχει κάνει η Σταντάρ Λιέγης, που θέλει να ενισχυθεί στη μεσαία γραμμή.

Αρκετοί Έλληνες ποδοσφαιριστές επιλέγουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο πρωτάθλημα Βελγίου. Μία αγορά που έχει ανοίξει τον τελευταίο χρόνο με πιο πρόσφατη άφιξη αυτή του Σωτήρη Νίνη για λογαριασμό της Σαρλερουά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, η Σταντάρ Λιέγης έχει προσεγγίσει τον Ολυμπιακό και έχει ζητήσει δανεικό τον Γιάννη Μανιάτη για έξι μήνες. Μάλιστα, οι Βέλγοι θέλουν να βάλουν και οψιόν αγοράς στο τέλος της σεζόν για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ματιέ Ντοσεβί. Ο Γάλλος δεξιός εξτρέμ με καταγωγή από το Τόγκο παραχωρήθηκε με μεταγραφή από τους Πειραιώτες στην Σταντάρ Λιέγης και στο πλαίσιο των συζητήσεων έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Γιάννη Μανιάτη.

Οι ιθύνοντες της Σταντάρ Λιέγης έχουν ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Γιάννη Μανιάτη, στην προσπάθεια που κάνουν για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση. Βέβαια, τα χρονικά περιθώρια είναι μικρά, καθώς το βράδυ της Δευτέρας εκπνέει η προθεσμία για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Με βάση τα δεδομένα, θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει ο δανεισμός του Γιάννη Μανιάτη στην Σταντάρ Λιέγης παρότι οι Βέλγοι θέλουν πολύ να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 29χρονο διεθνή άσο που έχει μικρό χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο. Εξάλλου, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα συζητούσε το ενδεχόμενο να φύγει στο εξωτερικό μόνο σε περίπτωση που παρουσιαζόταν πρόταση από ένα καλό ευρωπαϊκό σύλλογο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: