Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Άρθο: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, θέλω να συνεχίσω»


Άρθο: «Είμαι δεμένος με την ΑΕΚ, θέλω να συνεχίσω»

Καμία πρόθεση να φύγει από την ΑΕΚ δεν έχει ο Θέσαρ Άρθο. Ο Ισπανός χαρακτήρισε «φήμες» όσα λέγονται περί αποχώρησής του και τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, αφού έχει δεθεί μαζί της.

Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΑΕΚ απέκλεισε οριστικά πλέον ο Θέσαρ Άρθο.

Μιλώντας στη NOVA μετά τη νίκη επί της Βέροιας (3-0), ο Ισπανός διέψευσε τις πληροφορίες περί πώλησής του από την «Ένωση».

Σημείωσε, δε, ότι νιώθει δεμένος μαζί της και πολύ ευχαριστημένος με τον προπονητή του, γι’ αυτό θέλει να συνεχίσει στην ομάδα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Άρθο

Για το γκολ που πέτυχε, αλλά δεν μέτρησε ως οφσάιντ: «Η αλήθεια είναι ότι… τρελαίνομαι για να βάλω ένα γκολ. Κάθε φορά που έχουμε ευκαιρία το σκέφτομαι και θέλω να σκοράρω. Ειδικά μπροστά στον κόσμο μας, που μας έρχεται και μας υποστηρίζει. Αλλά τι να κάνουμε; Ατυχία».

Για το «8 στα 8»: «Το μυστικό είναι η οργάνωση. Από τη στιγμή που ήρθε ο νέος προπονητής έχουμε προσπαθήσει να προσαρμοστούμε σε αυτά που ζητάει. Έχουμε ξεκινήσει με την αμυντική οργάνωση, προχωρούμε στην επιθετική οργάνωση. Έχουμε ποιότητα μπροστά. Σήμερα, για παράδειγμα, δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι αλλά πετύχαμε τρία γκολ».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησής του: «Είναι όλα φήμες. Είμαι δεμένος με την ομάδα, είμαι ευχαριστημένος και με την ΑΕΚ και τον προπονητή μου. Θέλω να συνεχίσω και είμαι πάρα πολύ καλά στην ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: