Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Free Λέτο!!


Free Λέτο!

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών. Τις επόμενες ώρες θα λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια και αναμένεται, πιθανότατα την Τρίτη, στην Αθήνα.

Η μεγάλη επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο είναι προ των πυλών. Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες 1-2 ώρες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια (χαρίζοντας ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που του οφείλονται). Το «διαζύγιο» αυτό θα ανοίξει το δρόμο για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, κι αυτό γιατί πλέον δεν θα πιέζει ο χρόνος…

Ως ελεύθερος ο 29χρονος άσος μπορεί να υπογράψει στους «πράσινους» μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Εφόσον, λοιπόν, αποδεσμευτεί, αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε ο Λέτο θα υπογράψει, πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στα χέρια του τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή από Κατάνια και Λανούς, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, συνεπώς αν οι γιατροί ανάψουν πράσινο, ο Λέτο θα ξαναφορέσει τα πράσινα.

Εξάλλου, το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το έγγραφο που απαιτείται από την CAI, προκειμένου να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό, την Ιντεπεντιέντε, αλλά και την πρώτη ομάδα στην καριέρα του 24χρονου Αργεντινού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: