Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ζιντάν: «Περίπλοκο αλλά όχι δύσκολο το πρωτάθλημα»


Ζιντάν: «Περίπλοκο αλλά όχι δύσκολο το πρωτάθλημα»

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη του τίτλου ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι βαθμοί που χωρίζουν την Ρέαλ Μαδρίτης από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα δεν φαίνονται αρκετοί για να σκοτώσουν τις ελπίδες του Ζινεντίν Ζιντάν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας μετά την 6άρα επί της Εσπανιόλ, δήλωσε πως παρότι αναγνωρίζει την δυσκολία της υπόθεσης - τίτλος, δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Στόχος μας είναι να προσπαθούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν έχοντας μια ελπίδα να κερδίσουμε την La Liga. Θα συνεχίσουμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε 4 βαθμούς πίσω, οι οποίοι μπορούν να γίνουν επτά (η Μπαρτσελόνα έχει ένα ματς λιγότερο). Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο».

Ο Ζιντάν δεν παρέλειψε να επαίνεσε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας: «Όταν δεν πετυχαίνει χατ-τρικ (νομίζουμε πως) είναι εκτός φόρμας. Αυτό συμβαίνει πάντα και αυτό περιμένουμε πάντα από εκείνον. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και στόχος του είναι να σκοράρει συνεχώς. Σήμερα έκανε μια εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: