Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Καστρίτης: «Δεν έχουμε καλύψει τις απώλειες παικτών»


Καστρίτης: «Δεν έχουμε καλύψει τις απώλειες παικτών»

Στο γεγονός πως ο Αρκαδικός δεν έχει καλύψει τις απώλειες των παικτών απέδωσε την άσχημη πορεία του τελευταίου καιρού για την ομάδα της Τρίπολης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς το ματς μετά την εξέλιξη που είχε αυτό και ευχήθηκε στους Πειραιώτες για τη συνέχεια της χρονιάς. Περιμένει προσθήκες και θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρχει άγχος από τη δουλειά που γίνεται και πως χρειάζεται πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά: «Όπως πολύ σωστά είπε και ο Χριστόφορος, δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, έχει έρθει η ώρα για έργα. Τα παιδιά το δείχνουν αυτό καθημερινά στην προπόνηση, παρόλο που οι συνθήκες ψυχολογικά δεν μας βοηθάνε. Θέλω να πω ότι έχουμε κάποιες απώλειες παικτών που δεν έχουν καλυφθεί.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες, θα υπάρξουν προσθήκες και, όπως βλέπω την ομάδα και το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε, ψυχραιμία, ανασύνταξη και προχωράμε όλοι μαζί. Στο τέλος, θα πετύχουμε το στόχο μας και είμαι βέβαιος για αυτό.

Ο Λίτζιον νομίζω είναι πρόωρο να κριθεί. Η παρουσία του στα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως είναι σκόρερ, αυτός δίνει τον καλύτερό του εαυτό και ελπίζω να μπει στην ομάδα σύντομα. Θα αποκτήσουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια και έναν παίκτη στη θέση των ψηλών. Νομίζω ότι αυτό, αν μας έχει επηρεάσει, μας έχει επηρεάσει ως τώρα.

Ίσως φαίνεται δύσκολο σε πολλούς και φαίνεται πως θα λυγίσουμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι να το πιστέψεις και όχι να το κάνεις. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, το σημαντικό είναι να κάνουμε την επόμενη νίκη που θα μας βοηθήσει στο να κάνουμε την επόμενη και την επόμενη. Ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: