Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σίλβα: «Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας»


Σίλβα: «Παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας»

Ικανοποιημένος και με το παραπάνω ήταν ο Μάρκο Σίλβα, όχι μόνο για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά περισσότερο για την εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας έπαιξε ο Ολυμπιακός στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δουλέψει αρκετά γι’ αυτό το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα:

Για το αν τα γρήγορα γκολ έκριναν το ματς: «Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ήταν μία ξεκάθαρη νίκη με την έννοια ότι μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Βγάλαμε ένταση στα πρώτα 25 λεπτά, ήμασταν ανώτεροι, παίξαμε ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Πήραμε μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ και είχαμε δουλέψει γι’ αυτήν. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας».

Για το αν θέλει περισσότερο το αήττητο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο: «Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε. Δεν πρόκειται να αλλάξει. Δουλεύουμε σκληρά προπονούμαστε σκληρά και με την ίδια σοβαρότητα για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουμε. Θέλουμε να προετοιμάσουμε και τα 10 παιχνίδια και θέλουμε να τα κερδίσουμε. Όσον αφορά στο Κύπελλο θα δουλέψουμε για να πάρουμε και εκεί όλα τα παιχνίδια. Δεν αλλάζει κάτι για εμάς».

Για το πως είδε τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζουμε εδώ. Έχει αποδειχτεί ότι έχουμε δυσκολευτεί τα τελευταία χρόνια και μας δημιουργεί προβλήματα. Είναι ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος απ' ότι έχουμε συνηθίσει. Παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και δουλέψαμε καλά το παιχνίδι με σκοπό να νικήσουμε. Ο ΠΑΣ είναι μία καλή ομάδα που δουλεύει στις αντεπιθέσεις, αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: